parasta pääsiäisessä

Kiirastorstai-iltaa! Kylläpä onkin tuntunut ihanasti perjantailta jo ihan aamusta asti. Viimeistään juoksulenkin jälkeen, jääkylmän green apple lightini kanssa saunan lauteilla istuessani piti hetki miettiä mikä päivä onkaan. Parasta pääsiäisessä taitaakin olla se, että vielä on edessä se oikeakin perjantai :) Ja neljä vapaapäivää! Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei pääsiäiseksi ole… tanssitytön treenit rytmittävät pääsiäisenkin siinä määrin, ettei mitään suurempia reissuja tarvitse suunnitella.

Viikolla mietin, pitäisiköhän kotia koristella pääsiäisen kunniaksi mutta äh – samalla linjalla mennään kuin aina aiemminkin. Keväiset kukkaset, kynttilät ja suklaamunat saavat riittää :) Pyörittelin kyllä kaupassa keltaisia kynttilöitä mutta sitten hokasin, että miksi ihmeessä ostaa jotain keltaista vain pääsiäisen vuoksi – jos muuten en väristä yhtään pidä. Valkoiset kynttilät ajavat sitäpaitsi ihan saman asian. Sama juttu myös kukissa – lumipalloheisit ja vihertävän valkoiset leinikit sopivat paremmin kuin hyvin jättikipsimunan koristeeksi.

Nyt tacoille! Palaan huomenissa blogin pariin oikein ajan kanssa! Lisää kukkakuvia siis ainakin luvassa ;)

Ps. meidän Väinö kävi tänään ensimmäistä kertaa koirauinnissa! Meinaa kalenteri täyttyä ihan vallan kun tyttärien tanssi- ja uintitreenien lisäksi mukaan on tullut myös koiran harrastukset :D On pentuagilitya, tokoa ja koirauintia. Eipähän käy aika pitkäksi!

 • Piia

  Ooo miten upeat kukat!

 • Katja

  Hei! Meillä on kanssa labbis poika ja rakastaa yli kaiken uimista! Missä Tampereella on koirauimala? Ja onko minkä hintaista? Olisi kiva käydä testaamassa kun ei vielä pääse mökilläkään uimaan.?

  • marja

   Oi minkä ikäinen labbispoika teillä on? Tampereella ei liene yhtään koirauimalaa mutta Nokialta moinen löytyy. Kuulemma maksaa 35-40 euroa puoli tuntia. Meillä tytär meni kahden kaverin (ja niiden koirien) kanssa niin hintaa jäi 10 euroa ja risat per koira. Kivaa kuulemma oli :)

   • Katja

    Ok! Tarviikin käydä siellä testaamassa! Meidän labbis täytti juuri 4 vuotta ! On kyllä semmoinen energia pakkaus! Tyypillinen labbis!!??

 • -heini-

  Ihanaa pääsiäisenaikaa! Meillä vanhempi koira pelkää vettä, käy vain juomassa rannalla ja sitten äkkiä pois :). Nuoremmasta ei vielä tiedä ;).

 • Jenny

  Mä kaipaan sun päivän asu-kuvia mitä ennen otit. Niistä sai niin kivasti inspiraatiota!

  • marja

   Itseasiassa mä itsekin kaipaan niitä… en vaan tällä hetkellä viihdy kameran edessä senkään vertaa mitä aiemmin. Sen ne ylimääräiset viisi kiloa teettää. Eikä kyllä ole innokkaita kuvaajiakaan – tyttäriä ei saa enää oikein millään suostuteltua kuvauspuuhiin. Mutta katsotaan jos kesään mennessä saisi kilot karistettua (in my dreams..) niin kehtaisin julkaista päivän asujakin.

 • souliina

  Upeat kukat <3 Ihanaa kun koirallakin on omat harrastukset! Meillä aikanaan Saksanpaimenkoira rakasti uimista ja hyppäsi joka lätäkköön mikä näkyi, ja Tanskandoggi sitävastoin ei.
  Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa sinne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee