parasta pääsiäisessä

Kiirastorstai-iltaa! Kylläpä onkin tuntunut ihanasti perjantailta jo ihan aamusta asti. Viimeistään juoksulenkin jälkeen, jääkylmän green apple lightini kanssa saunan lauteilla istuessani piti hetki miettiä mikä päivä onkaan. Parasta pääsiäisessä taitaakin olla se, että vielä on edessä se oikeakin perjantai :) Ja neljä vapaapäivää! Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei pääsiäiseksi ole… tanssitytön treenit rytmittävät pääsiäisenkin siinä määrin, ettei mitään suurempia reissuja tarvitse suunnitella.

Viikolla mietin, pitäisiköhän kotia koristella pääsiäisen kunniaksi mutta äh – samalla linjalla mennään kuin aina aiemminkin. Keväiset kukkaset, kynttilät ja suklaamunat saavat riittää :) Pyörittelin kyllä kaupassa keltaisia kynttilöitä mutta sitten hokasin, että miksi ihmeessä ostaa jotain keltaista vain pääsiäisen vuoksi – jos muuten en väristä yhtään pidä. Valkoiset kynttilät ajavat sitäpaitsi ihan saman asian. Sama juttu myös kukissa – lumipalloheisit ja vihertävän valkoiset leinikit sopivat paremmin kuin hyvin jättikipsimunan koristeeksi.

Nyt tacoille! Palaan huomenissa blogin pariin oikein ajan kanssa! Lisää kukkakuvia siis ainakin luvassa ;)

Ps. meidän Väinö kävi tänään ensimmäistä kertaa koirauinnissa! Meinaa kalenteri täyttyä ihan vallan kun tyttärien tanssi- ja uintitreenien lisäksi mukaan on tullut myös koiran harrastukset :D On pentuagilitya, tokoa ja koirauintia. Eipähän käy aika pitkäksi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*