flowerpoweria maanantaihin

Taisinkin jo aiemmin varoitella ottaneeni omatekemästäni kukka-asetelmasta kuvia vielä kotonakin… ja tässäpä muutama kuva blogiinkin. Voi kuinka pidänkään asetelmassa tuosta muratista, jossa marjaterttuja – samoin jouluruususta ja syreenista. Perusruusuista sen sijaan en itse ole ikinä juurikaan välittänyt, en edes ymmärrä miksi sillä onhan ruusu niin kaunis kukka. Mutta niin vaan tungin asetelmani täyteen ruusuja :)

Pidemmittä puheitta tässä hieman flowerpoweria maanantai-iltaan. Näemmä kelikin vaihtui kunnon tuuleen ja sateeseen juuri kun minun oli tarkoitus vetäistä lenkkikuteet niskaani ja lähteä juoksulenkille tyttöjen treenien ajaksi. Voisihan sitä toki sateeseenkin lähteä mutta tuo tuuli – sitä inhoan juostessa yli kaiken. Ellei pystyisi juoksemaan koko aikaa myötätuuleen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Onpas mukavaa kun tiedossa pari lyhyempää työviikkoa. Josko sitä pääsiäisenä ennättäisi strassata tanssitytön discokisa-asun valmiiksi… Vasta juurihan tytöt olivat edellisissä discon sm-kisoissa ja taas sitä mennään parin viikon päästä :D

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*