flowerpoweria maanantaihin

Taisinkin jo aiemmin varoitella ottaneeni omatekemästäni kukka-asetelmasta kuvia vielä kotonakin… ja tässäpä muutama kuva blogiinkin. Voi kuinka pidänkään asetelmassa tuosta muratista, jossa marjaterttuja – samoin jouluruususta ja syreenista. Perusruusuista sen sijaan en itse ole ikinä juurikaan välittänyt, en edes ymmärrä miksi sillä onhan ruusu niin kaunis kukka. Mutta niin vaan tungin asetelmani täyteen ruusuja :)

Pidemmittä puheitta tässä hieman flowerpoweria maanantai-iltaan. Näemmä kelikin vaihtui kunnon tuuleen ja sateeseen juuri kun minun oli tarkoitus vetäistä lenkkikuteet niskaani ja lähteä juoksulenkille tyttöjen treenien ajaksi. Voisihan sitä toki sateeseenkin lähteä mutta tuo tuuli – sitä inhoan juostessa yli kaiken. Ellei pystyisi juoksemaan koko aikaa myötätuuleen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Onpas mukavaa kun tiedossa pari lyhyempää työviikkoa. Josko sitä pääsiäisenä ennättäisi strassata tanssitytön discokisa-asun valmiiksi… Vasta juurihan tytöt olivat edellisissä discon sm-kisoissa ja taas sitä mennään parin viikon päästä :D

 

 • Lea

  Tykkään hirveästi näistä kukkaasetelmista sivuillasi.

 • Heli.M

  Todella kaunis on tekemäsi kukkakimppu, mutta olen usein ihmetellyt miten kukkasi pysyvät koskemattomina kissalta? Syökö Minni esim lehtiä tai kukkia?Mukavaa viikkoa Sinulle!

  t:kahden riiviökissan omistaja Jyväskylästä

  • marja

   :D syö se… aina välillä. Tai ainakin yrittää selvittää tiensä kukkakimpun läpi juodakseen vettä maljakosta… Ellei kimppua ole sidottu kunnolla kiinni, löytyy usein joku kukka lattialta. Kissat!!

 • Elina

  Ihana kimppu <3 Niin kauniit värit!

 • S - beauty of life

  Voi ei mikä kimppu! Tuollaisen, kun joku päivä saisi <3

 • Minnea/Minnean muruja

  Oooh, miten kaunis! Kelpaisi kotiin mullekin :)

  Kivaa päivää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee