valinnanvaikeus

Nyt tarvitaan pikaista jeesiä. Olen reilut pari viikkoa pähkäillyt uusien lasien tilaamista… asiasta lisää myöhemmin mutta nyt pitäisi saada päätettyä mitkä näistä kehyksistä pistetään tilaukseen. Minä jahkailun mestari en vaan osaa päättää! Kaikki nämä ovat olleet kotisovituksessa ja aiheuttaneet sekä naurunpyrskähdyksiä että ihastusta.

Ylläolevat lasit ovat saaneet kaikilta naispuolisilta makutuomareilta täydet pisteet mutta miehet… Aviomies ei saanut naurultaan ensin mitään sanottua ja sitten totesi vain, että no jos haluat näyttää leopardilta… Miespuolinen tiimikaverini tuumasi lasien olevan hieman vanhemmille naisille tarkoitetut… hmphf! Itse pidän noista ihan älyttömästi.

Alemmat ovatkin sitten neutraalimpia versioita.. ja toisaalta haluaisin juurikin uudet neutraalit silmälasit ikivanhojen hengettömieni tilalle. Kommentteja niistäkin on tullut laidasta laitaan. Joten sana on siis nyt vapaa myös täällä. Kunhan sanotte sen äkkiä :) Suuntana nimittäin kaupunki ja optikko! Pahoittelut hieman väärin tarkentuneista kuvista – kyllä noista kai kuitenkin sen oleellisen erottaa.

Ja nyt vaatetta niskaan ja menoksi! Ohjelmassa niin optikkoa kuin ByPias-myymälän avajaisia. Mukavaa saada Tampereelle uusia liikkeitä! Aurinkoista lauantaipäivää kaikille toivottaa jahkailija hämeestä…

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*