perjantain perinteiset

Perjantain perinteiset sisustusinspikset. Jotenkin nuo Tukholman (ja sitä ennen Syyrian) tapahtumat pistivät taas miettimään onko tällaisessa turhanpäiväisessä blogissa mitään järkeä – ja onko oikein jakaa kauniita kuvia tällaisena iltana. Mutta tulin siihen lopputulokseen, että juuri nythän niitä unelmia ja kauniita kuvia tarvitaankin – kaiken kamaluuden keskelle. Nykyään ei edes tee mieli kuunnella uutisia tai lukea iltapäivälehtiä, niin paljon maailmassa tapahtuu. Mieluummin sitä elää vaikkapa Pinterestin haavemaailmassa – kunhan ei sinnekään kokonaan uppoudu. Siitäkään tuskin hyvää seuraa.

Tämän kauniin kodin löysin menneellä viikolla. Reilu 90 neliöinen asunto sijaitsee Krunikassa, Helsingissä – viime vuosisadan alussa rakennetussa talossa. Mitäs tuumitte noista yli kolmen metrin korkuisista huoneista, vanhoista peiliovista ja kauniista ikkunoista. Kodin värimaailma on mielestäni mukavan seesteinen, ja kokonaisuus modernia keittiötä myöten sopii vanhan rakennuksen tyyliin. Kelpaisi tuossa sohvalla siis selailla lisää kauniita kuvia.
:::

 

All photos via LKV Anna Toppinen.

Pakko vielä tähän loppuun kertoa teillekin eräs ehkä hieman nolo tarina eiliseltä… Lienen tarpeeksi vanha kehdatakseni kertoa tällaisia :) Miehen ollessa loppuviikon työreissussa, päätimme tyttöjen kanssa käydä eilisiltana ostamassa jäätelöä – ihan vaan kauniin ilman, Tapparan pelin ja torstain kunniaksi. Tyttöjen ja Väinön mentyä nukkumaan, viritin Unelmien poikamiehen pyörimään ja kävin hakemassa koko litran jäätelörasian viereeni sohvalle. Syötyäni jäätelöstä ehkä kolmasosan, olin onnistunut jotenkin kummasti nukahtamaan… herätäkseni jäätelörasia tyynynäni :D Kesti jonkin aikaa tajuta mistä oli kyse ja mitä olikaan se viileä, omituiselta tuntuva ja tuoksuva aine kasvoillani… Saatoin olla näky koko otsa, kulmakarvat, silmälasit ja jopa ripset jäätelössä :D Ehkä tästä oli se hyöty, etten taida ihan vähään aikaan haluta syödä jäätelöä – ainakaan television äärellä. Tulipa myös myöhemmin tänään mieleeni, että onneksi en sentään tukehtunut jäätelöön. No, olisipa ainakin ollut harvinaisen makea loppu.

Tarinan opetus? Älä nukahda kesken herkuttelun! Leppoisaa viikonloppua kaikille! Minut on huomenna kutsuttu ystäväni nelikymppisille – muuten hurjan kivaa mutta mitä ihmettä keksin päälleni…

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*