aurinkoisen lauantain sisustusinspis

Aurinkoista lauantaiaamupäivää! Kerrankin jopa Väinö veteli sikeitä pitkään. Ainoa ongelma on vaan se, etten itse osaa enää nukkua aamuisin. Heräilen näemmä aina ensimmäisen kerran kuuden maissa ja viimeistään puoli kahdeksalta herään uudelleen täysin pirteänä. Aivan sama olisinko mennyt nukkumaan puolilta öin vai vasta klo 2. Olenkin todennut mieluummin nousevani ylös kuin yrittäväni jatkaa unia. Näin viikonloppuisin päivä tuntuu niin ihanan paljon pidemmältä pitkän aamun jälkeen.

Vaan kummasti olen saanut aamupäivän kulumaan kahvikupposten ja surffailun parissa. Lueskellut muiden blogeja kaikessa rauhassa, ihastellut kauniita kuvia Pinterestissa ja bongaillut ihania sisustusinspiksiä sieltä sun täältä. Tässä yksi näistä ihanuuksista. 1900-luvun alussa rakennetussa kivitalossa sijaitseva 88 neliön kolmio mistä jälleen kerran löytyy paljon omaa sisustussilmääni miellyttäviä yksityiskohtia – ikkunat syvennyksineen, leveät jalka- ja kattolistat, kauniit lautalattiat… Ja vitsit miten kivalta tuo pieni pätkä tiiliseinää näyttääkään! Samoin keittiön harmaa seinä on mielestäni aivan ihana.

Nyt kun etsiskelen sänkyymme uutta päiväpeittoa huomaan kiinnittäväni huomiota erityisesti makuuhuoneisiin ja niiden tekstiileihin. Ihan samallalailla kuin huomaan tuijottavani ihmisten kulmakarvoja kestopigmentointia harkitessani :D Tämä petaus sängynpäätyineen miellyttää hurjasti. Olen vaivihkaa mennyt ihastumaan myös sängynpäätyihin vaikka olinkin aivan varma etten sellaista enää ikinä haluaisi – sen jälkeen kun pääsin eroon edellisestä valkoisesta, puisesta sängynpäädystämme. Mutta niin se vain menee, että vallalla oleva trendi alkaa pikkuhiljaa miellyttää myös omaa silmää… Sängynpäätyä meille ei vain oikein saa ellemme vaihda huonejärjestystä kokonaan.

All photos via Stadshem.

Mutta nyt se haaveista! Postissa odottavat Ellokselta tilatut päiväpeittokandidaatit. Lisäksi tilasin Hobby Hallista Luhta Homen Pilvi-päiväpeiton – kurkatkaapas te muutkin, jotka etsitte valkoista Ikean höyhenpeiton näköistä päiväpeittoa! Tuo voisi olla sellainen, vieläpä ilmeisesti puhtaan valkoinenkin! Ainoa miinus tuossa peitteessä on sen koko (240 x 240) mikä on meille hieman liian nafti. Mutta yrittänyttä ei laiteta, kokeillaan!

Mukavaa lauantaita! Josko tänään saisi päiväkahvitkin nautittua ulkona auringonpaisteessa – vaikka meidän piha onkin vielä aivan lumen peitossa…

 • Tarude

  Heips,
  Olen jo kahdesti tuon pilvi päiväpeitteen valkoisena tilannu, mutta pieneksi todennut?. En tykkää kun se ei laskeudu alas asti, muuten aivan ihana. Ilmeisesti tällä jälkimmäisellä kertaa toivoin salaa sänkymme kutistuneen, mutta ei… palautukseen lähti?

 • Nina

  Meillä on pilvi päiväpeitto ja tykkään siitä hurjasti. Meidän sänky on korkea mutta patjat on tumman harmaat niin vaikka peitto ei tule alas asti niin ei haittaa. :) Materiaali on myös sellaista ettei kerää pölyä itseensä mikä on iso plussa.

 • Anna

  Luhdan Pilvi-päiväpeitto on super kaunis! Minä jätän tyynypäädyn vajaaksi peitosta ja asettelen muhkeat tyynyt kivasti. Tällä tavalla peitto yltää sängyn päädyssä lattiaan saakka.

 • Pia

  Hei, postailet aina aivan ihana sisustuskuvia. Pinterestistäkö löydät vai mistä ? Tämänkin postauksen kuvat just eikä melkein mun makuun. <3 Tykkään näistä "huonekuvista". Jotenkin kiva, kun näkee konaisuuden eikä pelkästään pientä yksityiskohtaa. Kiitos, näitä lisää :-)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee