vaaleanpunaisten lasien läpi (osa 2)

Kutakuinkin kuukausi sitten (mihin tämä kevättalvi on oikein kiitänyt?!) haaveilin täällä blogissakin pinkin sävyisistä vaatteista ja asusteista. Tuo villitys ei ole vieläkään laantunut – päinvastoin. Niinpä en viime lauantaina voinutkaan enää vastustaa näiden haalean vaaleanpunaisten rintaliivien kutsua – varsinkaan kun Lindex tarjosi kaikista ostoksista -25% alennusta. Siihen vielä kanttiskortille kertyneet parin euron alet niin sain uudet liivit miltei puoli-ilmaiseksi… ;) Näiden liivien kanssa taisi tosin käydä hieman samoin kuin tämän meidän talomme ostamisen kanssa aikoinaan. Sekä talo että liivit kun ovat kaikkea muuta kuin tyylini mukaiset :D Ei tietoakaan modernista eikä mustavalkoisesta…

Olen suosinut vuosikaudet Calvin Kleinin (pääsääntöisesti mustia) rintaliivejä enkä juurikaan ole muihin merkkeihin edes sortunut. Mutta nykyään huomaan katselevani myös näitä edullisempia liivejä sillä silmällä. Ja miksikäs ei kun kerran istuvat hyvin päälle. Ja näemmä alan näin vanhemmiten innostua myös pitsistä, aiemman vähäpitsisemmän kauden jälkeen. Hassua miten itse miellän pitsit nuoremmille sopiviksi kun taas tyttärien mielestä pitsiset alusvaatteet ovat aivan mummomaisia :D Niin tai näin, satuin löytämään Mark&Spencerin alesta liiveihin sopivat pöksytkin. Yhtä kokoa liian pienet näemmä mutta josko nuo joskus mahtuisivat päällekin.

Mitä tulee vaaleanpunaisten lasien läpi katselemiseen niin nyt todellakin voin katsella moisten läpi – koko maailma kun näyttää varsin vaaleanpunaiselta näiden aurinkolasien läpi. Löytö Lindexiltä nekin, tanssitytölle ja mulle yhteiskäyttöön. Hauskaa vaihtelua ”oikeisiin” aurinkolaseihin. Haalean vaaleanpunaisen loppusilauksen tuo &Other Storiesin kynsilakka, sävyn nimi Flacon Parfait. Itse en ole tuota vielä avannutkaan mutta sävy sai kehuja ystävältäni, jolle toin taannoin samanlaisen pullon :)

Kiitokset kommenteistanne edelliseen päiväpeitepostaukseen – palaan niihin viimeistään huomenissa. Elloksen pakettikin näyttää saapuneen lähikauppaamme joten kohta pääsen testailemaan vaihtoehtoisia peitteitä. Saas nähdä tuntuuko mikään niistä kivalta totuttuani muhkeampaan untuvapeittoon…

Nyt television ääreen, pakko katsella illan jakso Suomen kauneimmasta kodista. Vitsit miten kauniita koteja onkaan tänä(kin) vuonna ollut tarjolla siksi Suomen kauneimmaksi kodiksi!

Ps. kävin tänään juoksemassa, toista kertaa tänä vuonna ellen aivan väärin muista. Ja olipas se pitkästä aikaa ihanaa! Lenkkarien alla suurimmaksi osaksi kuiva asfaltti ja taivaalla miltei täysikuu. Jaksoin juostakin yllättävän hyvin, ottamatta yhdenyhtä kävelyaskelta koko lenkin aikana. Ehkä se tästä taas lähtee, juoksuinnostus! Juokseminen kun on jäänyt vähiin jumissa olleen niskani ja selkäni vuoksi. Toivotaan siis, että paikat kestävät juoksemista!

..

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*