perjantai-inpis

Viikon paras hetki, perjantai-ilta. Takana se viikon paras combat (kiitos ihan huippuhyvän ohjaajan!), siivottu koti ja sauna. Edessä kylmä green apple light (joo, en kyllästy tuohon näemmä ikinä), tuliset siivet ja Voice of Finland. Ainoa mikä hieman harmittaa on uudessa combatissa olevat punnerrukset, vuorikiipeilijät ja burpeet – pari vuotta jäätyneenä ollut ja jonkin aikaa sitten parantunut olkapää ei nimittäin oikein tuntunut pitävän moisista liikkeistä. Plääh. Pitänee keksiä jotain ihan omia kuvioita seuraavalla kerralla :)

Niin usein näitä perinteisiä perjantai-inspiksiä toivotaan, että tässäpä vihdoin sellainen. Pitkästä aikaa kun löytyi näin ihana asunto läntisestä naapurimaastamme, 1880-luvulla rakennetusta talosta. Voi noita lattioita – ihan täydellisen sävyinen kalanruotoparketti! Seinien sävy niinikään on ihan oman makuni mukainen. Samoin ikkunat, leveät jalkalistat, rosetit katossa… Ihanat ikkunasyvennykset ja näkymät huoneesta toiseen… Muuttaisin ihan heti!

Toinen osa minusta rakastaa näitä vanhoja (kivi)kerrostaloasuntoja, toinen moderneja kivitaloja lattiasta kattoon ulottuvine ikkunoineen. Lottovoiton osuessa kohdalle rakennuttaisinkin sen haaveitteni modernin kivitalon ja ostaisin vaikkapa Tukholmasta näitä kuvia vastaavan kaupunkiasunnon… Kesähuvilaksi hankkisin toki vielä jonkun upean vanhan koulurakennuksen tai pappilan mansardikattoineen…

Voi näitä haaveita… :)


All photos via Entrance Mäkleri, photos by Jonas Berg

Ja nyt niitä siipiä ja voicea! Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille! Meillä on pitkästä aikaa edessä viikonloppu ilman mitään ohjelmaa, poislukien tanssitytön treenit. Taidan itsekin kuluttaa huomisen kaupungilla kierrellen ja kahvitellen, ainakin treenien ajan. Lupaavat täyttä aurinkoa joten hieman kyllä houkuttelisi lähteä laskettelemaan tai mökille. Let´s see.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*