kunhan teet ruokaa

Olen tokaissut otsikon sanat miehelleni reilut parikymmentä vuotta sitten. Koko lause taisi kuulua kutakuinkin niin, ettei minulle tarvitse tuoda kukkia, kunhan mies vaan tekee ruokaa :) Ja tuota meillä on noudatettu kaikki nämä vuodet. Ainoat kukkaset olen tainnut saada ylioppilasjuhlapäivänäni – ja sittemmin ostanut kukkani itse. Ruokaa mies sen sijaan laittaa edelleen. Sitä siis saa mitä tilaa :D

Enkä kyllä valita sillä tykkään ostaa itse omat kukkani. Ja olen onnellinen, että mies kokkaa. Naistenpäivän ja naisten oikeuksien kunniaksi sekä viikon piristykseksi kävinkin ostamassa jo eilen itselleni tämän kuvien kimpun. Hieman erilaisen kuin mitä yleensä ostan – ja ehkä siksi niin ihanan. Näiden kuvien myötä siis hyvää naistenpäivää kaikille teille!

Ja hei, myös tuo meidän nuorimies halusi poiketa toivottamaan kaikille ihanaa naistenpäivän iltaa. Pyytää kuvittelemaan suuhunsa punaisen ruusun. Ja lähettää kaikille upeille naisille seuraavat terveiset:

Voisinks mä olla se sulle
Se tunne
Anna mun olla syypää sun hymyyn
Mul on kaikki mitä sä tarttet
Mä näytän hyvält sua varten
Anna mun olla syypää sun hymyyn
Voisinks mä olla, olla, olla se sulle
Voisinks mä olla, olla, olla se sulle…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*