ei laskiaista ilman pullia

 

 

Laskiaissunnuntaita! Meillä osa perheestä vietti sunnuntain ulkoillen Väinön kanssa mökkimaastoissa, osa valokuvaten tulevaa postaustaan ja osa tuijottaen Huippumallia haussa… Äsken koko perhe kokoontui keittiönpöydän ääreen laskiaispullakahville ja sen jälkeen jokainen häipyi omiin hommiinsa. Perussunnuntai siis :)

Olin kyllä tuuminut, ettei meillä tehtäisi enää laskiaispullia sillä oltiin herkuteltu niillä jo tyttöjen syntymäpäivänä pari viikkoa sitten. Mutta näitä postauksen kuvia muokatessani tulinkin toisiin ajatuksiin…

Tytöt tykästyivät taannoin näihin perinteisten laskiaispullien nutellaversioihin. Ja no, olivathan nuo tooosi hyviä, näin nutellan rakastajan näkökulmasta. Minä kun voisin vedellä nutellaa lusikalla suoraan purkista ihan kuinka paljon vaan… Nutella kuuluu meillä (onneksi) yleensä ainoastaan lomareissuille tai erikoistapauksiin – nämä laskiaispullat menköön sellaisena.

Pullien suhteen mentiin (kuten yleensä aina) siitä missä aita on matalin eli lähikaupan pakastealtaan kautta :) Nuo pakastepullat ovat mielestäni kyllä niin hyviä ettei itse juurikaan tule taikinaa vaivattua. Kermavaahto meinasi valua pullien välistä pois kun niin kauan ja hartaasti näitä kuvasin. Lopputuloksena ehkä sata miltei samanlaista pullakuvaa :D Säästän teidät kuitenkin suurimmalta osalta eli tässä vain muutama…

Nyt seuraavien kuvien kimppuun! Seuraavaksi luvassa näet herkullista sosekeittoa… Sitä ennen mitä todennäköisemmin muutaman päivän radiohiljaisuus kiitos kuunvaihdekiireiden. Pakko tehdä pari pitkää työpäivää jotta voin jäädä loppuviikoksi hyvillä mielin lomalle! Ja sitten voineekin nauttia hyvillä mielin myös purkillisen nutellaa… loman kunniaksi ;)

 • Kiitos herkullisista kuvista! Laskiaistiistaina vielä ehtisi pullatella, mutta en ole varma viitsinkö. Pakastealtaan pullat ovat kerran pelastaneet meidänkin laskiaisen. Jospa tällä erää riittäisi toisten herkkukuvien ihastelu. ;) Tuija

  • marja

   Pakastealtaan pullat pelastavat mut usein :D Tai aika moni muukin pakastealtaan tuote. Hih.

 • Muuttuva kotini Päivi S

  Vesi kielellä kuolaan täällä noita sinun pullia ja varmaan oli sairaan hyviä. Mie tein ihan pakastealtaan pullista ja katos nekin hetkessä. Vähän tulee enää leivottua, niin pakastealtaan pullatkin meillä uppoaa äkkiä nassuun.

  • marja

   No nuo kyllä oli niin hyviä! Ja tosiaan ihan pakastealtaan pullia niinikään :) Mun mielestä ne on sen verran hyviä, ettei tosiaankaan paljoa tule itse pullaa leivottua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee