kolmetoista vuotta

Tasan kolmetoista vuotta sitten meidän perheemme kasvoi kahdella pikkuruisella tytöllä ღ Ei voi kuin ihmetellä mihin nämä vuodet ovat kiitäneet… Juurihan tytöt olivat taaperoita, ja nyt jo ihan pian siirtymässä ala-asteelta yläasteelle. Tuollaisia ihania varhaisteinejä oikutteluineen… ;) Ja välillä kuitenkin vielä niin pieniä. Onneksi. Aikuisia kun ehtivät kyllä olemaan myöhemminkin.

Syntymäpäivän kunniaksi paistoin aamuvarhain pullia ja tein tytöille laskiaispullat nutellalla ja kermavaahdolla. Asiaankuuluvat kynttilät vielä päälle palamaan ja tyttöjä herättämään. Tarjolla piti olla myös kaakaota kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla mutta kas, talosta ei löytynyt aamulla tilkkaakaan maitoa… joten kaakaot juotiin sitten vasta iltapäivällä.

Suuria juhlia meillä ei ole ollut tapana järjestää mutta josko mummi ja vaari ennätettäisiin kutsua kahville jossain vaiheessa. Ja tytöt saavat vielä pitää omat kaverisynttärinsä (muodossa tai toisessa) mikäli niin haluavat. Let´s see.
….

Hyvää syntymäpäivän iltaa tytöt  ღ Vieläköhän olisi yhdet pullatkin jäljellä iltapalaksi… ;)

 • Sar

  Onneksi olkoon tytöille! Aika tosiaan kiitää kovaa vauhtia. Meillä on tasan vuoden vanhempi poika eli tänään on juhlistettu perheen kesken pojan 14-vuotispäivää.

  • marja

   Tytöt kiittää :) Ja aika todellakin kiitää… en voi ymmärtää miten tahti voikin näin kiihtyä vuosi vuodelta.. ja missä vaiheessa tämä kiihtyminen alkoi? Ja loppuuko se jossain vaiheessa? Toivottavasti!

   Sinne myös hyvää syntymäpäivää, vähän näin viiveellä tosin.

 • Katja

  Onnea tytöille ja äidille! <3

  • marja

   Tytöt ja äiti kiittää <3

 • Vuorotyöläisen Vaimo

  Onnea tytöille! Kiva ja kauniisti toteutettu idea syntymäpäiväherkuksi!

  http://www.vuorotyolaisenvaimo.blogspot.com

  • marja

   Kiitos! Helppo herkku väkerrettäväksi aamutuimaan – varsinkin valmiista pakastepullista ;)

 • Riitta

  Onnea suloisille neidoille ja viehättävälle äidille ! ?T. 26 v kaksosten – tytön ja pojan – äiti .

  • marja

   Näin hieman viiveellä tytöt ja äiti kiittävät :) Teillä kaksoset ovatkin jo ihan aikuisia siis!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee