täydellinen (joulu)koti

julsofiavetlanda2carinaolander

Kuten tiedättekin, rakastan katsella kauniiden kotien kuvia. Eriyisen ihania ovat mielestäni nämä jouluun puetut kodit. Voisin kuluttaa ikuisuuden ihastellen jouluisia kuvia ja tunnelmia… Tässä muutama kaunis kuva kauniista kodista. Pahoittelut kuvien laadusta, jouduin suurentamaan alkuperäisiä kuvia hieman. Tunnelma kuitenkin välittynee silti…

EDIT. Lisää kuvia kyseisestä kodista löytyy instagramista ebbasvea05.

Mitenköhän sitä keplottelisi joulukuusen jo omaankin kotiin? Ehkä mä vain käyn ostamassa sellaisen ja kiikutan sen sisälle…!

julsofiavetlanda1carinaolander

julsofiavetlanda3carinaolander

julsofiavetlanda4carinaolander

julsofiavetlanda5carinaolander

Photos taken by Carina Olander, my all time favourite photographer

Lyhyestä virsi kaunis, ruoka lienee jo jäähtynyt. Tänään on syytä mennä ajoissa nukkumaan sillä huomisaamuna meillä on edessä aikainen herätys… Tiedossa nimittäin ex tempore reissu Helsinkiin – koiranäyttelyyn ja kaupungille. Sunnuntaina vuorossa Design-tori sekä jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Raskasta Joulua -konsertti. Ei hullumpi viikonloppu siis tiedossa :)

Vähintäänkin yhtä mukavaa viikonloppua teille kaikille!

 • villasukka

  Entäs pikkujoulukuusi? Sellainen pieni ja söpö? Ihan vain muutama koriste tai valonauha? Tai noita voisi olla vaikka kaksikin???
  Ja sitten aattona se varsinainen?

  • marja

   No sellaista pientä mä ajattelin mutta olisin halunnut sellaisen jonkun kaukaasian pihtakuusen tms. ja ne maksoivat ainakin Plantagenissa reilusti enemmän kuin isot tavalliset kuuset… ja kun tuossa meidän olkkarissa on korkeutta kuitenkin monta metriä niin ehkä hieman korkeampi kuusi on sittenkin parempi. Näin perustelin asian itselleni ainakin tänään kun en enää löytänyt Plantagenista haluamaani pikkukuusta ;) Katsotaan nyt milloin saan kuusen hankittua, tätä menoa menee sinne aatonaattoon jahkatessa anyway :)

 • Annu

  Käyn säännöllisesti lukemassa blogiasi ja varsinkin sisustusinspiraatiokuvat katson aina! Löydät ihan mahtavia sisustukuvia, niitä voisi olla täällä paljon enemmänkin!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>