täydellinen (joulu)koti

julsofiavetlanda2carinaolander

Kuten tiedättekin, rakastan katsella kauniiden kotien kuvia. Eriyisen ihania ovat mielestäni nämä jouluun puetut kodit. Voisin kuluttaa ikuisuuden ihastellen jouluisia kuvia ja tunnelmia… Tässä muutama kaunis kuva kauniista kodista. Pahoittelut kuvien laadusta, jouduin suurentamaan alkuperäisiä kuvia hieman. Tunnelma kuitenkin välittynee silti…

EDIT. Lisää kuvia kyseisestä kodista löytyy instagramista ebbasvea05.

Mitenköhän sitä keplottelisi joulukuusen jo omaankin kotiin? Ehkä mä vain käyn ostamassa sellaisen ja kiikutan sen sisälle…!

julsofiavetlanda1carinaolander

julsofiavetlanda3carinaolander

julsofiavetlanda4carinaolander

julsofiavetlanda5carinaolander

Photos taken by Carina Olander, my all time favourite photographer

Lyhyestä virsi kaunis, ruoka lienee jo jäähtynyt. Tänään on syytä mennä ajoissa nukkumaan sillä huomisaamuna meillä on edessä aikainen herätys… Tiedossa nimittäin ex tempore reissu Helsinkiin – koiranäyttelyyn ja kaupungille. Sunnuntaina vuorossa Design-tori sekä jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Raskasta Joulua -konsertti. Ei hullumpi viikonloppu siis tiedossa :)

Vähintäänkin yhtä mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*