kyllä routa porsaan (ja kissan) kotiin ajaa

minni-the-cat12

Vain elämän jälkeistä perjantai-iltaa! Talo hiljenemässä ja takassakin enää hiillokset…

Syksyn ja ilmojen viilenemisen huomaa btw tuosta meidän Minnistä – kissa viihtyy sisällä päivä päivältä enemmän. Kesällä katti olisi voinut elellä ulkona yötkin mutta nykyään tuntuu viihtyvän paremmin sisätiloissa. Vetelee hirsiä milloin sohvannurkassa, milloin takan päällä. Kyllä routa kissankin siis kotiin ajaa :) Eikä hassu koiranpentukaan saa pysymään kissaa ulkona. Hyvä niin!

Kieltämättä tänäänkin etätöissä kävi hieman kateeksi noita meidän nelijalkaisia – kumpikin kun nukkui miltei koko päivän. Jalkojen juuresta kuului Väinön kuorsaus ja olohuoneen sohvalta Minnin tuhina. Kyllä teki niin mieli käpertyä jommankumman viereen päiväunille… Vaan hyvä kun ennätän edes yöllä nukkua, sen verran kiirettä taas pitää. Huomiseen iltapäivään mennessä minulla pitäisi olla sunnuntaisen Mansen blogikirppiksen kamat katsottuna ja hinnoiteltuna. Pitänee laittaa aamulla kello herättämään riittävän ajoissa sillä hommahan on vasta alkutekijöissään… Voi miksi ihmeessä jätänkin kaiken aina aivan viime tippaan?!

minni-the-cat11

autumn14

minni-the-cat13

autumn15

minni-the-cat10

Nyt hakemaan buranaa sillä päätäni särkee taas – vasta kuudes päivä putkeen. Niskat taitavat olla aivan jumissa kun edes combat ei helpottanut särkyä. Sitten hetkeksi mukavaan asentoon television ääreen…

ps. kuinka moni teistä on tulossa kirppikselle sunnuntaina? Voi toivottavasti tämä mun päänsärky katoaisi siihen mennessä! Haaveilen mielessäni jo niin Pyynikin munkkikahvilan munkeista kuin Tampereen jäätelötehtaan jäätelöistäkin… sitten kun alun ryysis on helpottamaan päin :)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*