Väinöllekin sopiva (inspis)koti

karinhemse12carinaolander

Tahdon tuon yläkuvan keittiön! Ihana, ihana, ihana! Jotenkin niin valoisa, tunnelmallinen, kodikas… Suorastaan näen itseni istumassa tuossa baarijakkaralla – pöydällä kupillinen tuoretta kahvia ja Camilla Läckbergin romaani. Väinö nukkumassa jalkojen juurella. Ja Minni käpertyneenä tuohon alakulman puulaatikkoon :)

Hassua muuten, nykyään katselen näitä inspiskuvia ja -asuntojakin aina sitä silmälläpitäen, sopisiko asuntoon koira. Niin se meikäläisen ajatusmaailma on näemmä tuon pennun myötä muuttunut :) Haaveilen isosta yksikerroksisesta kodista missä koiralla ja kissalla olisi tilaa temmeltää – avarista huoneista ja väljästä sisustuksesta. Jotenkin tämä meidän nykyinen kotimme monitasoratkaisuineen ei se kaikista mukavin koiraperheen koti ole, ainakaan omasta mielestäni.

Näemmä tämä kuvien Gotlannissa sijaitseva koti on kylläkin niinikään kaksikerroksinen mutta anyway, ihana. Vai mitä tuumitte näistä kuvista ja tunnelmista?

..

lantliv_lantligahem_hus_gotland

karinhemse7carinaolander

karinhemse8carinaolander

karinhemse11carinaolander

 

lantliv_lantligahem_vardagsrum-670x893

lantliv_lantligahem_ved-670x967

 

karinhemse9carinaolander

lantliv_lantligahem_hund-670x893
All photos (with kind permission) by Carina Olander, article via Lantliv.

Lisää tekstiä itse kodista ja sen asukkaista löytyy ainakin Lantlivista. Instassa talon ja sen asukkaiden elämää pääsee seuraamaan Haimbeiuss-tilin kautta.

Nyt hetkeksi television ääreen. Tulevan sunnuntain blogikirppis senkun lähestyy, enkä ole edelleenkään käynyt läpi myytäviä juttuja.. saas nähdä mitä tästä vielä tulee – vai tuleeko mitään. Päänsärky taisi onneksi jäädä (vihdoinkin!) combat-tunnille joten josko huomisiltana saisin jotain aikaiseksikin. Kiirettä riittää myös kirppistouhujen jälkeen sillä ensi viikolla suuntaamme tanssitytön kanssa Pietariin tanssin EM-kisoihin – kunhan vain saataisiin viisumit ajoissa… niin ja kisa-asut! Miten niin kiire muka…?!

EDIT. Kuvien talon emännällä näyttää olevan myös blogi, pitäneekin lisätä tuo myös omien seurattavien blogieni listalle.

 …

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*