rukoushuoneesta kodiksi (part two)

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

Koin tänä iltana jälleen rakkautta ensi silmäyksellä. Kyseistä kotia kohtaan. Niin lienee käynyt myös talon omistajille, jotka remontoivat tämän 1700-luvulta olevan rukoushuoneen valoisaksi ja avaraksi kodiksi. Kodiksi, jossa minäkin viihtyisin. Tässä talossa yhdistyisi monta haavettani… Kivitalo paksuine seinineen ja ikkunalautoineen. Vaaleat lautalattiat. Kauniit huonekalut (tuo sohva, seiskatuolit, ruokapöytä…). Keittiö. Makuuhuoneet… Kutakuinkin kaikki kelpaisi tuollaisenaan!

Itseasiassa tuijoteltuani näitä kuvia aikani minulle tuli jonkinasteinen déjà-vu – kuin olisin joskus aiemminkin postannut kauniista vanhasta rukoushuoneesta ja ihastellut juuri samanlaisia asioita. Ja olinhan minä – sama koti, samat kalusteet, hieman vain muutettu järjestystä. Edelleen yhtä ihana. Vai mitä tuumitte?

Perheemme kasvettua tuolla yhdellä koiravauvalla, olen alkanut haaveilla avarammasta kodista. Sellaisista tiloista, joissa koirankin olisi helppo kulkea… Tämä kuvien koti vastaa aika pitkälti tuota ajatustani. Suorastaan näen Väinön nukkumassa tuossa olohuoneen matolla tai kumisaappaitten vieressä terassin oven suussa… :)

André de Loisted3

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

150924 Ängelholm Foto: André de Loisted © André de Loisted-Bildbyrån 040 AB www.deloisted.se www.bildbyran040.se

André de Loisted10

André de Loisted16

André de Loisted17All photos: André de Loisted, via Planete Deco


Voihan rukoushuone sentään… niin kaunis ulkoakin! Nyt pitänee kuitenkin lopettaa haaveilut tältä päivältä sillä minulla on kello herättämässä jo kuuden tunnin päästä. Tiedossa kauan odotettu vapaapäivä (nimim. viikko kesälomaakin vielä pitämättä)… arvannette minne siis suuntaan huomispäiväksi :)

 

 • Pia Mikkonen

  On kyllä todella ihana koti❤️❤️❤️

  • marja

   Eikös olekin! Kelpaisi sellaisenaan! Kauhea muuttokuume!!!

 • Suvi

  Ihana koti tosiaan! Nuo lattiat ja sisustus, keittiön pöytä ansaitsee erityismaininnan ❤️

  • marja

   Lattiat on niiiiin ihanat. Samoin juurikin se keittiön pöytä! Ja no, moni muukin juttu :)

 • Merja

  Hih, varmaan rukoushuoneelle. Hmm. ei tällaisia ole Suomessa. Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassakin olen törmännyt tämän tyylisiin kivitaloihin.

  • marja

   Joo eipä taida Suomesta tällaisia juurikaan löytyä… Tanskasta varmaan sitäkin enemmän… huoh!

 • Kaisa J - Koti-ikävä

  Oioi, upea koti! Jäin oikein ihailemaan tuota ensimmäistä kuvaa. Olen ennenkin huomannut, että meidän sisustushaaveet on hyvin yhteneväiset. Tässä ainoa asia mistä en tykännyt, oli yläkerran portaikon kaide, muuten oli lähes täydellisyyttä hipova sisustus. Ja ihana koiruuskin tuolla oven takana. ?

  • marja

   Hih, oli pakko vielä käydä selaamassa nuo kuvat läpi ja tsekkaamassa se kaide. Totta, ei välttämättä ihan minunkaan makuuni – vaikka onhan tuo ihanan kevyt! Mutta jos tuon kodin tuolla sisustuksella saisi, niin selviytyisin kyllä porraskaiteistakin :D

 • Kirsikka

  Aivan upea koti! Juuri tuollaisesta ilmavasta siustuksesta minäkin haaveilen!

  • marja

   No sama täällä… Ilmava sisustus on itseasiassa juurikin oikea sanapari kuvaamaan minunkin unelmieni sisustusta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee