perjantain sisustusinspis

stine-busk-flat-new018-SGE96j6AVp5tdWrEpkH3XQ

Olen tätä ensimmäistä kuvaa ihaillut jo monessakin eri blogissa ja nyt löysin lisää kuvia tästä upeasta kööpenhaminalaisesta kodista. Voi tuota huonekorkeutta! Ja vaikka yksinkertainen kovin kaunista onkin, on tuo koristeellinen katto mielestäni upea kuin mikä. Ja vaikka en kalanruotoparketin suurin ystävä olekaan, sopii sekin tähän kotiin varsin hyvin.

Sinänsä en pidä edes tuosta mustasta nojatuolista enkä ruokapöydän tuoleista mutta nekin sopivat kyseiseen asuntoon. Puhumattakaan valtavan isoista, seinään nojaavista tauluista. En osaisi niitäkään omaan kotiini kuvitella mutta sopivat hyvin kuvien ruokailutilaan.

stine-busk-flat-new022-i45ocq5qK00A5ukrS4t92A

stine-busk-flat-new047-Ml0YoGq2EYiDkYYoM7lRVg

stine-busk-flat-new026-kxOXawQ4BytINpJ0Zhgv_w

stine-busk-flat-new059-mx3Qv8PFCdHs6m_-8JX10wAll photos via Bo Bedre, photographer Birgitta Wolfgang / Sisters Agency.

Täällä alkaa olla kamat pakattuna ja viimeistä iltaa vietetään ennen pitkää kotimatkaa. Instan puolella jo pohdinkin, etten ole yhtään sellaista ihanaa palata lomalta kotiin -tyyppiä. Voisin kyllä siirtyä Leviltä jonnekin muualle mutta kotiin ei niinkään ole kiire. Paitsi heh, Minni-kissa se siellä jo odottelee meitä potien ensimmäistä juoksuaikaansa… ounou :D Meidän vauvasta tuli siis yhtäkkiä aikuinen… apuuva.

Leppoisaa perjantai-iltaa (vaikka näin lomalla ei yhtään perjantailta tunnukaan) ja aurinkoista viikonloppua! Meillä edessä vielä yhdet tanssin sm-karsinnatkin ennen ensi maanantain töihinpaluuta… ainakaan ei tule aika pitkäksi ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*