perjantain sisustusinspis

stine-busk-flat-new018-SGE96j6AVp5tdWrEpkH3XQ

Olen tätä ensimmäistä kuvaa ihaillut jo monessakin eri blogissa ja nyt löysin lisää kuvia tästä upeasta kööpenhaminalaisesta kodista. Voi tuota huonekorkeutta! Ja vaikka yksinkertainen kovin kaunista onkin, on tuo koristeellinen katto mielestäni upea kuin mikä. Ja vaikka en kalanruotoparketin suurin ystävä olekaan, sopii sekin tähän kotiin varsin hyvin.

Sinänsä en pidä edes tuosta mustasta nojatuolista enkä ruokapöydän tuoleista mutta nekin sopivat kyseiseen asuntoon. Puhumattakaan valtavan isoista, seinään nojaavista tauluista. En osaisi niitäkään omaan kotiini kuvitella mutta sopivat hyvin kuvien ruokailutilaan.

stine-busk-flat-new022-i45ocq5qK00A5ukrS4t92A

stine-busk-flat-new047-Ml0YoGq2EYiDkYYoM7lRVg

stine-busk-flat-new026-kxOXawQ4BytINpJ0Zhgv_w

stine-busk-flat-new059-mx3Qv8PFCdHs6m_-8JX10wAll photos via Bo Bedre, photographer Birgitta Wolfgang / Sisters Agency.

Täällä alkaa olla kamat pakattuna ja viimeistä iltaa vietetään ennen pitkää kotimatkaa. Instan puolella jo pohdinkin, etten ole yhtään sellaista ihanaa palata lomalta kotiin -tyyppiä. Voisin kyllä siirtyä Leviltä jonnekin muualle mutta kotiin ei niinkään ole kiire. Paitsi heh, Minni-kissa se siellä jo odottelee meitä potien ensimmäistä juoksuaikaansa… ounou :D Meidän vauvasta tuli siis yhtäkkiä aikuinen… apuuva.

Leppoisaa perjantai-iltaa (vaikka näin lomalla ei yhtään perjantailta tunnukaan) ja aurinkoista viikonloppua! Meillä edessä vielä yhdet tanssin sm-karsinnatkin ennen ensi maanantain töihinpaluuta… ainakaan ei tule aika pitkäksi ;)

 • Liina

  Ihana asunto!
  Kalanruotoparketti on taas mun suuri suosikkini. :)

  Tsemppiä lomalta paluuseen. Omalta osaltani ainakin arkeen asettuminen on jotenkin tosi työlästä ja nihkeää loman jäljiltä.

  Liina
  http://villailona.blogspot.fi

  • marja

   Mä olen enemmän lankkulattiatyyppiä :) Tosin tiettyihin asuntoihin kalanruotoparketti sopii kyllä tavattoman hyvin. Ja kiitti, ehkä lomalta paluussa ahdistaa eniten tällä kertaa se, että huomispäivä menee tanssikisoissa eikä näin ollen jää yhtään aikaa pestä pyykkiä tai muuten vaan palautua normiarkeen…

 • NJ

  Ihana asunto! Pidän kovasti tanskalaisesta sisustus- ja pukeutumistyylistä. Noihin vanhoihin taloihin mielestäni sopii todella hyvin kalanruotoparketti.
  Nauratti tuo sinun kommentti, että et ole lainkaan ihana palata lomalta kotiin -tyyppi. En ole minäkään, ennemminkin olisin se ikuinen lomailija -tyyppi ;-)

 • LPP

  Mä niin tykkään noista kattokoristeista!
  Sopis meille kuin nenä päähän :)

  • marja

   Juu niin mäkin tykkään. Pahus vaan meille ei taitaisi ihan matchata tuon kuultovalkoinen puukaton kanssa… toinen ärsytys hirsiseinien ohella.

 • Riika W. | Coterie

  Oih, täydellinen!

  Ja tuhannet kiitokset, emme tainneet vielä ennättää kiittää, että olet lisännyt meidät lukulistallesi <3 Todella kaunis blogi sinulla!!

  Ihanaa keväänodotusta!

  Riika w. | Coterie

  • marja

   Voi mun on pitänyt lisätä teidät listalle jo aikapäiviä sitten mutta nyt vihdoin muistin sen tehdä :) Luin aikoinaan Katriinan blogia ja oli mukava löytää tämä teidän yhteinen bloginne!

   • Riika W. | Coterie

    Voi kun kiva kuulla, välitän viestin Katriinalle, ilahtuu varmasti! <3 Katriina on tosiaan myös allekirjoittaneen tyyli-ikoni; ihailen, miten hän näyttää aina niin huolitellulta.

    Btw, tämä asunto oli niin pahuksen upea, että oli pakko tehdä itsekin siitä postaus :) Kiitokset blogin puolella: http://www.coterie.fi/home-visit-at-busk-family-in-copenhagen/

    Hyvää pääsiäistä ja minilomaa!
    Riika | Coterie

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee