potilas porotilalla

porotilalla3

Jee, lomareissun tokavika päivä ja saatiin vihdoin tuo kuumepotilaskin tolpilleen! Jo oli aikakin – pääsee tyttö edes yhdeksi päiväksi meidän muiden kanssa rinteeseen. Tänään tyttö ulkoili porotilalla käynnin verran – tuon tunnin aikana ehti niin sataa lunta taivaan täydeltä kuin paistaa aurinko pilvettömän siniseltä taivaalta…

Täällä loma siis lähenee loppuaan mutta ehkä hyvä niin sillä meidän laskettelijoiden jalat huutavat jo pikkuhiljaa hoosiannaa – ja syötyäkin on tullut viikon aikana ihan liikaa. Mistä tulikin mieleeni eräs ihmetys, joka toistuu täällä Lapissa joka vuosi. Vaikka ruokavalio ei sinällään muutu kotioloihin verrattuna (enkä juokaan kuin sen yhden saunasiiderin illassa ja minttukaakaon päivässä) niin olen aivan turvoksissa kuin pullataikina – sormukset eivät mahdu sormiin ja silmäpussit ovat aivan järkyttävät. Nyt pikkuhiljaa alkaa helpottaa mutta ensimmäisinä päivinä erityisesti silmät meinaavat kadota tuohon turvotukseen. Onko kellään muulla samaa, mistä ihmeestä tuo voi johtua? Liiallisesta ulkoilmasta? :) Liian pitkistä yöunista? Mikään muu kun ei merkittävästi kotioloihin nähden ole muuttunut… Muistan viime vuodelta ihan saman – kuinka vasta kotona sormukset mahtuivat sormiin uudelleen. Hassua.

porotilalla2

porotilalla5

porotilalla4

porotilalla6

porotilalla

Eipä tänne kummempia. Huomisesta rinnepäivästä pitää yrittää nauttia vielä täysin siemauksin vaikka pakkasta ja tuulta luvataankin. Tätä raitista ilmaa ja lomailua kun ehtii taatusti tulla ikävä vielä ennen kesän lomia…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*