kuumetta, raitista ilmaa ja rakkolaastareita

 

levi2

Terveiset talvilomalta! Siinä missä etelässä eletään jo ihan keväthuumassa, elämme me vielä hetken talven ihmemaassa täällä Levillä. Lunta reilu metri, puut tykkylumen peitossa, keli muutaman asteen plussalla ja aurinkokin vihdoin löytynyt pilvien takaa. Tosin tämän päiväinen aurinko ja +8 asteen keli saivat kaikki nuo lumet tippumaan puista… onneksi ennätin eilen ikuistaa tuon valkoisen maiseman edes muutamaan kuvaan.

Otsikossa tulivatkin oikeastaan alkuloman kuulumiset tiivistetyssä muodossa. Tanssitytölle nousi kuume heti ensimmäisenä loma-aamuna (hetken jo ennätimme luulla, että tyttö selvisi muuta tanssiporukkaa vaivanneesta taudista pelkällä kurkkukivulla mutta ei…) ja edelleen sellainen pieni ärsyttävä kuume vain jatkuu ja jatkuu. Käytössä on kuumelääkkeiden ohella niin C-vitamiinit, sinkit, auringonhattu-uutteet kuin käsidesikin (ja meillä aikuisilla varuiksi jägermeisteritkin) ja toiveena edes tuon toisen tyttären pysyminen terveenä – intohimoinen lautailija kun on. Harmitus kuumepotilaan puolesta on suuri mutta onneksi tyttö pärjää mökissä netflixiä katsellen sillä välin kun me muut hengitämme rinteessä raitista ilmaa…

Mitä tulee rakkolaastareihin niin voi tsiisus miten voikaan monot hiertää näin jalkoja?! Vihdoinkin minulla on uudet nykyaikaiset sukset mutta monot, ne ovat kutakuinkin parikymmentä vuotta vanhat… ja siltä alkavat kyllä tuntuakin. Hiertävät sääriin ja nilkkoihin rakot… Olisi ehkä sittenkin pitänyt raaskia ostaa myös uudet monot eikä vain noita suksia.

levi7

levi3

levi6

levi8

levi4

levi

levi5

Nyt vielä hetkeksi ulos kävelylenkille – vaikka ulkoiltu onkin jo kahdeksan tuntia tänään. Mutta tätähän tänne tultiin hakemaan, raitista ilmaa! Näihin kuviin ja tunnelmiin, moikka!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*