take a coffee break

sweet bread2

Perjantai ja etäpäivä. Ja samalla viimeinen työpäivä ennen ansaittua lomaviikkoa. Ja kauhea päänsärky heti aamusta asti… kurkkukin tuntuu kipeältä joten tietänee flunssaista lomaviikkoa. Jo koulussa olin aina se, jolla oli nolla poissaolotuntia ja sairastin lomilla. Sairaslomalla töistäkin olen melko harvoin – mutta loman alettua onnistun usein saamaan flunssan. Ei ole kerta eikä kaksi kun vuosien saatossa olemme lähteneet heti loman alussa johonkin reissuun ja jo lentokoneeseen noustessa on ollut kipeä olo. Niin ärsyttävää. Ja tytöt ovat tietenkin tulleet äitiinsä tässä(kin) asiassa. Jospa selvittäisiin tällä kertaa pelkällä kurkkukivulla ja hedarilla!

Mutta onneksi on tämä etätyö. Voi aina välillä hetken lepuuttaa päätään ja napata lisää buranaa. Jonkin verran olisi tosin vielä hommaa ennen työläppärin sulkemista joten se lounastauosta ja takaisin hommiin! Oli pakko sulattaa pakasteesta yksi pullakin, ihan vaan päänsärkyä parantaakseni ja alkavan loman kunniaksi :) Ja senkin uhalla etteivät lasketteluhousut mahdu jalkaan. Ne eivät siis oikeasti mahdu, ovat pahukset kokoa liian pienet.

Leivottiin kuvissa näkyviä pullia tyttöjen kanssa tässä joku päivä sitten – enpä muistanutkaan miten hyvää itseleivottu tuore pulla voikaan olla! Mutta aiheesta enemmän toisessa postauksessa.

coffee break2

sweet bread3

sweet bread

coffee break

Oikein aurinkoista perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille! Ainakin täällä meillä aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja hanki hohtaa puhtaan valkoisena. Harmi vaan etten pysty edes vilkaisemaan ulos kun tuo kirkkaus koskee silmiin ja päähän… lisää lääkettä siis.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*