voihan betoniunelma

Pian-koti-15-of-431-1024x711

Olen näissä inspiskuvissa jumiutunut pitkälti ruotsalaisten kiinteistövälitysfirmojen tarjontaan – ja mikäs siinä, monen samankaltaisesti stailatun asunnon joukosta löytyy nimittäin aina myös niitä helmiä. Ja monesti noissa ruotsalaisasunnoissa kiteytyy kaikki se mistä haaveilen – vanhat lankkulattiat, korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat, upeat jalka- ja kattolistat, kakluunit, desing-kalusteet… Mutta voi mitä ihanuuksia löytyy ihan täältä kotimaastakin, esimerkiksi Bo LKV:n sivuilta. Toinen toistaan kauniimpia suomalaisia koteja, ja kodeista otettuja upeita kuvia.

Vai mitä tuumitte tästä ihanasta kodista?! Betoniunelma, kuten sitä Bo LKV:n sivuilla nimitettiin. Vaikka rakastankin vanhoja kerrostaloasuntoja lankkulattioineen, kiehtovat myös tällaiset modernit ja ajattomat kodit. Jos ikinä rakennuttaisin talon, olisi se varmastikin kutakuinkin tämän kodin tyylinen – alas lattiaan asti ulottuvia isoja ikkunoita, betonilattiat, paljon avaraa ja valoisaa tilaa, sisustuksessa yhdistelty uutta ja vanhaa… niin ihana!

Pian-koti-14-of-431-1024x683

Pian-koti-9-of-431-1024x683

Pian-koti-41-of-431-683x1024

Pian-koti-18-of-431-1024x737

Pian-koti-12-of-43-1024x683

Pian-koti-2-of-43-1024x683

Pian-koti-37-of-431-1024x711

Pian-koti-20-of-431-723x1024

Pian-koti-27-of-431-1024x770All photos via Bo LKV with kind permission.

Voi tätä mun asuntokuumetta! Tuntuu, että näen kaikkialla vain upeiden asuntojen kuvia… lehdissä, Pinterestissa, blogeissa… Haluan rakentaa, remontoida, MUUTTAA. Haluan maalata hirsiseinät valkoisiksi. Haluan sisustaa koko kotimme uudelleen. Haluan renginkaapin ja Ikean upean Songe-peilin, jonka valmistus tietenkin lopetettu. Haluan uuden sohvan (voihan Hakola ja Furninova sentään!).

Kuten sanottua, haaveita pitää olla. Voi kun vaan saisi jotain niistä joskus toteutettuakin!

ps. Haluan myös hiihtosukset. Ne lienevätkin se ainoa realistinen haave… :)

 

 • Sari

  Todella tyylikäs kokonaisuus, vaikka betoni ei oma suosikki olekaan. Seesteistä. :)

 • Sanna

  Ikeassa on myynnissä Songe-peilejä edelleen, mutta ehkä sinulla on ollut jokin toinen malli mielessäsi. :)

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60178420/?query=SONGE+Peili

  • marja

   Jep, olen pitkään haaveillut siitä isommasta mallista (90 x 200 ?), missä on kaareva yläosa. Kuvia löytyy googlettamalla. Ja nyt kun päätin sen ostaa niin yllättäen mallia ei enää saa. Kuvittelin sellaiseksi Ikean klassikkomalliksi mitä saisi aina… huoh.

 • Minna / Meidän Harmoniaa

  Ihana <3 Bo Lkv on kyllä suomessa niin edelläkävijä,

 • S - Beauty of life

  Siis niin upea!! Mä en kestä!! Mä aina mietin millaistahan olisi asua noin ihanassa kodissa?? :))

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee