ihan itse ostin

womens day

Ihan itse ostin itselleni naistenpäivän kukat. Tai no, ostin kukat itseasiassa jo eilen muistamatta koko naistenpäivää. Kunhan halusin piristää tylsää maanantaita… Miehelle olen todennut reilut 20 vuotta sitten, että minulle ei tarvitse tuoda kukkasia kunhan mies tekee ruokaa. Ja tuolla linjalla ollaan menty kaikki nämä vuodet – ja mennään edelleen :) Osaanhan ostaa itse juurikin ne lempikukkani – mutta ruokaa en osaa laittaa ollenkaan :D

flowerpower

Töissä me naiset saimme kyllä ruusut ja toipa eräs työkaveri suklaalevynkin – ja sehän meille tytöille maistui. Illallakin koolla oli varsinaista naisenergiaa Pompdelux-kutsujen merkeissä. Sillä välin kotona tyttäret olivat kuulemma ilmoittaneet isälleen, että tämän pitää toteuttaa heidän kaikki toiveensa koska naistenpäivä :) Niinpä mies oli tehnyt tytöille pannukakkua. Miten niin äitiinsä tulleet :D

Hyvää naistenpäivän viimeistä tuntia meille kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*