voihan maanantai

michael kors

Voihan maanantai tosiaankin. Takana kiva mutta rankka viikonloppu, ja näköjään myös jonkinsortin sometauko (koska onnistuin ottamaan reissuun kameran ilman akkua…). Vietimme siis viikonlopun Helsingissä – kampaajalla, kaupungilla ja tanssikisoissa. Siinäpä koko viikonloppu tiiviissä paketissa :) Itse tosiaankin hyppäsin lauantaina jo aamukuuden Onnibussiin ja köröttelin Hesaan ennen muuta perhettä onnistuttuani saamaan kampaajan tuolle aamulle. Eipä olisi ennen Onnibussin vitosen lippuja tullut pieneen mieleenkään lähteä Helsiinkin asti kampaajalle :D Mutta nyt sekin näemmä onnistuu. Sitäpaitsi olin hiuksiini viimeksi niin tyytyväinen, että halusin samat värit ja käsittelyt uudelleen.

Sunnuntai menikin sitten aamusta yömyöhään tanssikisoissa joten ei ihmekään, että tänä aamuna onnistuin lähtemään töihin ilman työkannettavaani. Hetken ihmettelin aamulla töissä missä läppärini on kunnes hokasin sen olevan kotona keittiön pöydällä… Eikun suunta takaisin kotiin ja toimistopäivä vaihtuikin lennossa etäpäiväksi. Onneksi on tämä etätyömahdollisuus, muuten olisi harmittanut vielä enemmän tuhlata dieseliä huristelemalla moneen kertaan eestaas…

Vaan onpa tuntunut hölmöltä istua päivä kotikoneella meikattuna ja hiukset laitettuina… Osa etäpäivän viehätystä kun on juurikin se, ettei tarvitse aamulla juurikaan laittautua siirtyessään keittiöstä toisen aamukahvikupposen kera työpisteelle. Mutta nyt on ainakin tukka kuosissa ja punat huulissa kun kohta hilpaisen kuntosalille ;)

michael kors and skagen
Että tällaisia pikakuulumisia täältä suunnalta… Veikkaan että tänä iltana uni tulee sekä tanssitytölle että äidille suht nopeasti, sen verran tuo eilinen rupeama tuntuu vielä silmäluomissa…

Mukavaa alkanutta viikkoa itse kullekin! Vaan missä on aurinko?!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee