siinä paha missä mainitaan

alvhem tredje langgatan10

Nimittäin se tyhjä canvas… Juuri edellisessä postauksessa pähkäilin kuinka helppoa olisikaan lähteä sisustamaan valkoista kotia, valkoisia seinäpintoja ja lattiaa. Kuinka helppoa olisi lähteä muovaamaan esimerkiksi tätä kuvien upeaa asuntoa mieleisekseen. Maalata muutama seinä harmaaksi, ja tuoda hieman lisää väriä erilaisilla tekstiileillä – matoilla, tyynyillä ja tauluilla…

Tässä siis ihan täydellinen unelmieni asunto, poislukien keittiö jonka remontoisin modernimmaksi ;) Mutta kelpaisi kyllä ihan tuollaisenaankin jos muut huoneet näyttäisivät tältä. Nuo kakluunit ღ lattialistat ღ ikkunat ღ mustaksi maalatut seinät käytävässä ღ sohva ღ sohvapöytä ღ Tuo sohvapöytä on kyllä likipitäen täydellinen! Samoin kaakeliuunit.

Tämäkin asunto löytyi ruotsalaisen Alvhemin sivuilta. Alvhemin asunnot kieltämättä toistavat välillä itseään, stailaus on hyvin pitkälti samanlainen kaikissa. Mutta tämä asunto on mielestäni poikkeus sääntöön. Stailattukin miltei tyhjäksi niin että huomio kiinnittyy itse asuntoon. Ja okei, sohvapöytään :) Mitäs te muut tästä tuumitte?

EDIT. Pakko lisätä tähän väliin, että onnistuin eilen löytämään Kodin1:sta ne mustavalkeat tyynynpäälliset. Mutta voi pettymys, olivat omaan makuuni aivan liian kermanvaaleat, tai sellaiset kellertävän luonnonvalkoiset (eli meille liian tunkkainen sävy). Jäivät siis hyllyyn muita ostajia odottamaan. Minä kun olisin toivonut niiden olevan puhtaammat valkoiset kuten tuo Chattwal & Jonssonin päällinen. Sinänsä harmi sillä noissa hinta-laatusuhde olisi taatusti kohdallaan.

alvhem tredje langgatan11

alvhem tredje langgatan6

alvhem tredje langgatan7

alvhem tredje langgatan9

alvhem tredje langgatan

alvhem tredje langgatan5

alvhem tredje langgatan2

alvhem tredje langgatan3

alvhem tredje langgatan4

alvhem tredje langgatan13

alvhem tredje langgatan14All photos via Alvhem Mäkleri & Interiör.

Nyt syömään lämpimiä voileipiä! Minusta on tänään tuntunut aamusta asti aivan perjantailta – siksipä sorruin äsken juoksulenkin ja saunan jälkeen korkkaamaan jääkylmän green apple lightin :) Yleensä en ikinä sorru siideriin arki-iltaisin (paitsi okei, kesällä terassilla tai talvilomalla laskettelupäivän jälkeen ;) ) mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen. Koska perjantaifiilis. Ja koska huomenna perjantaina en ehdi fiilistellä perjantaita – lauantaiaamuna kun kello soittaa ennen viittä ja tämä nainen suuntaa Helsinkiin kampaajalle muun perheen tullessa myöhemmin päivällä perässä. Tiedossa siis viikonloppu (ja tanssikisat) Hesassa. Niin kivaa!

ps. Suositelkaahan siis lauantai-illalle kivoja ravintoloita Helsingin keskustasta – sellaisia joista löytyy jotain syötävää myös noille esiteineille?! Eli ei mitään fine-diningia eikä erikoisuuksia ;)

 

 • Lumo

  Lauantai-iltana joutuu yleensä Helsingissä valitettavasti tyytymään siihen minne pääsee. Aika vaikea on ollut saada pöytää useammalle hengelle samalla viikolla. Toivottavasti lykästää. Jotkut ravintolat tosin jättävät pari pöytää ennakkovarausten ulkopuolelle, esim. Penny Uudenmaankadulla. Lista on tosin lyhyt, joten nirsot esiteinit eivät välttämättä löydä syötävää.

 • Laura

  Tietämättä tarkemmin, että minkälaisesta ruoasta pidätte, niin mainitsemisen arvoisia ovat mielestäni ainakin ravintola Rodolfo Kruununhaassa sekä Pjazza Yrjönkadulla. Molemmissa siis on italialaista ruokaa. Lisäksi Shanghai Cowboy on oikein tunnelmallinen paikka, tosin ruoka on siellä hieman eksoottisempaa, joten en osaa sanoa onko se esiteinien makuun vai ei? :) Brunssipaikaksi puolestaan olisi antanut vahvan suosituksen Block by Dylanille, joka sijaitsee siis Etelärannassa, aivan Helsingin kauneimmalla paikalla, ainakin minun mielestäni siis! :)

  Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista päivää Helsingissä!

 • Minna / Meidän Harmoniaa

  Oi mikä koti <3

  Mukavaa viikonloppua <3

 • Tintti

  Oi, mikä koti! Ruotsalaiset todella osaaavat! Vaikka pidempään asuntoilmoituksia selatessa tulee tosiaan usein hiukan liikaa toistoa ja samoja sisustuselementtejä, on myytävien kotien stailaus naapurimaassamme ihan tosi ihailtavaa minusta.

  Innostuisivatkohan esiteinit Viiskulman Old Skifferistä? Se on ainakin oman kokemuksemme mukaan ollut hyvä kaiken ikäisille. :)

 • jaana

  Törmättiin sitten lauantai-illan illallisella. Toivottavasti et häkeltynyt kommentistani.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 • Anne

  Vapiano :)!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee