keväisiä sävyjä

spring colors2

Hyvää alkanutta maaliskuuta! Kuukauden loppu pääsi jälleen töissä yllättämään (vaikka päiviä olikin yksi normaalia enemmän :) ) joten olen ollut aikas kanttuvei eilisen ja tämän illan. Nytkin otin tässä koneella jo torkut tehtyäni ensin yhden työjutun loppuun… ja niin kun olin suunnitellut tekeväni monta postausta ja surffailevani siellä sun täällä nyt kun olen yksin kotona. Hiihtolomailevat tyttäret kun lähtivät miehen mukana työreissulle pohjoisen suuntaan… kotiutuvat tosin jo huomenissa.

Tänään ennätin sentään käväistä combatissa (jes!) ja kotimatkalla poikkesin Kodin Ykkösessä etsimässä noita mainoslehtisen kannessa näkyviä (ruudullisia) tyynynpäällisiä, huonolla menestyksellä tosin. Mustavalkoiset olisin varmaankin halunnut vaikka kummasti tuo turkoosi / vaaleansininenkin sävy aina näin keväisin puhutteleekin. Turkoosi tuntuu jotenkin niin ihanan raikkaalta – vaikka minulle väri tuokin mielleyhtymän pikemminkin aurinkoisesta pakkaspäivästä. Toki myös turkoosina kimaltelevasta merivedestä Kreikan saaristossa…

Innostuinkin keräämään Elloksen ja Kodin Ykkösen valikoimista muutaman värimaailmaan sopivan jutun – mattoja, tyynyjä ja oi mikä ihana nojatuoli! Meille en turkoosia / sinistä tosin osaa hankkia (paitsi tyttöjen huoneisiin) sillä en ole varma sopiiko väri hirsiseinien kanssa… Aikoinaan tätä taloa ostettaessa ei tullut edes mieleen kuinka nuo hirsiseinät tosiaankin voivat olla rajoittava tekijä myös sisustuksen suhteen. Silloin reilut 12 vuotta sitten en tosin edes tainnut olla juurikaan kiinnostunut sisustuksesta… enkä osannut etsiäkään taloa missä pinnat olisivat olleet valkoisia tai harmaita :) Valkoisen päälle olisi niin turkasen paljon helpompaa kerrostaa eri tekstuureja ja värejä…

spring colors4

1. Visalia-matto, Ellos 2. Aitta-matto, Kodin1 3. Rizzo-nojatuoli, Ellos 4. Aitta-matto, Kodin1 5. Rachel-matto, Ellos 6. ja 7. Anno Ketju-koristetyyny, Kodin1

spring colors

 

Yksi surffailukohteeni onkin viime päivinä ollut Etuovi.com – vaikka emme minnekään olekaan muuttamassa. Kai se on tämä kevät ja lisääntyvä valo, joka saa haaveet uudesta kodista aina heräämään…

Mutta nyt haaveilemaan television äärelle hetkeksi. Käynee kuten edellisenäkin yönä – herään aamulla nojatuolista kissa kainalossa, tv päällä ja pyykit unohtuneena koneeseen.. ;)

 • Sus-anna

  Heippa! Olen tosi pahoillani jos tästä on ollut jo miljoona kertaa juttua, mutta miksiköhän kuvat näkyvät nykyään niin huonosti? Joku isompi ongelma ihan divaaniblogien puolella? Sumeat kuvat ei innosta lukemaan :(

  Luen siis ipadilla, ja ongelmaa näyttäisi olevan juuri näissä blogeissa (Divaani)…?

  • marja

   Heippa, välitin viestisi eteenpäin Allerille! Itselläni kuvat näkyvät hyvin jokaisella laitteella (myös iPadilla), samoin muiden Divaaniblogien kuvat. Joku muukin oli kuulemma sanonut samasta asiasta mutta hänellä iPad tarvitsi jonkun päivityksen ja homma korjaantui sillä. Voisiko sinulla olla sama juttu? Tosin hassua jos koskisi vain meidän blogisaittia. Toivottavasti homma korjaantuu sillä kuvathan ne ovat tämän jutun suola.

   • Sus-anna

    Joo, ongelma on juurikin näissä Divaaniblogeissa. Kurkkailin tuossa läpi liudan muitakin, muidenkin portaalien blogeja, ei ongelmaa. Divaaniblogeissa kaikki kuvat suttua. Siis lähtökohtahan on varmaan tämä minun Ipadini, koska puhelimella kaikki kuvat tulee ok.

    Mitähän sitä lähtis tässä päivittelemään! :)

    • Minna

     Hei,

     Minulla oli myös sama “ongelma” ipadilla mutta korjaantui järjestelmän päivityksellä.

     Aivan ihania tuotteita <3

     • Sus-anna

      Tää toimi, eli päivitin Ipadini. Kiitos :)

     • marja

      Jes jes jes! Hassua, että divaaniblogit tuon vaati eikä muut. Mutta pääasia että nyt toimii!

     • marja

      Jes tännekin :) En kyllä ymmärrä miksi just meidän blogit näkyi huonosti… mutta pääasia että asia korjaantui :)

 • Tuija

  Mulle kelpais tuosta kollaasista kaikki :)

  • marja

   Hih, niin mullekin! Ja tuli hirveä mattokuumekin samantien. Huoh.

 • ania

  Kauniisti koottu kollaasi!
  Mun piti oikein mennä katsomaan, että minkäväriset ne teidän hirsiseinät ovat. Olethan samaa mieltä kanssani: valkoiset huonekalut näyttävät niin kauniilta, jos taustassa on jotain väriä (meillä tosin kaikki on valkoista, mutta…) Minä pidän noista vaaleista turkooseista ja sinertävistä sävyistä varsinkin keväällä ja kesällä. Meillä on ulommissa ikkunalaseissa turkoosit alumiinikehykset (asiaan ei voi itse vaikuttaa, kun asuu kerrostalossa) ja ne näkyvät myös jonkin verran sisälle, ja ne häiritsivät mua pitkään. Nyttemmin olen oppinut löytämään niistä jotain myönteistä: kotona on kaiken valkoisen piristyksenä aina jotain haaleaa turkoosia/vaaleansinistä, useimmiten esim. sohvatyynissä, torkkupeitossa, kukkaruukussa tms.
  Kaunista kotianne katselisi useammastakin vinkkelistä. Ihanaa kevättä sinne!

  • marja

   No ne on sellaiset hieman kellastuneen hirren väriset… ;) Taannoisessa rempassa oli tarkoitus maalauttaa ne kuultovalkeiksi mutta hirsissä on joku sellainen käsittely ettei niihin tarttunut mikään. Olisi siis vaatinut kunnon hiomisen yms. ja siihen ei jaksettu ryhtyä. Ja kyllä! Oon tismalleen samaa mieltä, mun mielestä kaikkein ihanin yhdistelmä on harmaa seinä ja sitä vasten valkoiset kalusteet… Siksi haaveilenkin tuon meidän ainoan maalatun olohuoneen seinän päivittämisestä valkoisesta vaaleanharmaaksi… tosin sitten olkkarissa ei enää olisikaan taas mitään muuta valkoista kuin huonekalut.

   Nuo turkoosit kehykset ikkunoissa kuulostavat itseasiassa aika hauskoilta! Sellaisilta raikkailta! Ja kiitos samoin, sinne myös ihania kevät(talven)päiviä!

 • Päivi

  Heippa. Ihania kyllä nuo ruudulliset tyynynpäälliset. Omani mustavalkoisen löysin viime viikolla Lielahden Kodin Ykkösestä. Vähän kyllä joutui etsiskelemään ja lopulta löysin ne ostoskärryjen alahyllyltä sisustusosastolta, sieppasin oitis yhden. Myyjä oli juuri vasta ilmeisesti tuomassa niitä esille, en siis pöllinyt niitä kenenkään toisen kärryiltä (toivottavasti) ?
  Mukavaa kevään jatkoa ja kiitos ihanasta blogistasi, uutta postausta aina innolla odottaen…

  • marja

   Siis en tajua. Oon käynyt joka viikko kyselemässä noita tyynynpäällisiä just Lielahdesta… eka kerralla sanottiin ettei ole tulossakaan heille, toka kerralla (toissapäivänä) ettei taida tulla :D Huoh! Bongasin kyllä sen nuden sävyisen mallikappaleen – tosin mun silmiin oli enemmän persikka kuin nude. Mutta pitääpä poiketa Lietsussa taas huomenna kyselemässä – tai konttaamassa kaikki ostoskärryjen alatasot :D Samoin kyselin Puro-huonetuoksuja (meillä on niitä pari) mutta niissä kuulemma toimitusvaikeuksia…

   Ja kiitos samoin, aurinkoisia kevättalven päiviä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee