keväisiä sävyjä

spring colors2

Hyvää alkanutta maaliskuuta! Kuukauden loppu pääsi jälleen töissä yllättämään (vaikka päiviä olikin yksi normaalia enemmän :) ) joten olen ollut aikas kanttuvei eilisen ja tämän illan. Nytkin otin tässä koneella jo torkut tehtyäni ensin yhden työjutun loppuun… ja niin kun olin suunnitellut tekeväni monta postausta ja surffailevani siellä sun täällä nyt kun olen yksin kotona. Hiihtolomailevat tyttäret kun lähtivät miehen mukana työreissulle pohjoisen suuntaan… kotiutuvat tosin jo huomenissa.

Tänään ennätin sentään käväistä combatissa (jes!) ja kotimatkalla poikkesin Kodin Ykkösessä etsimässä noita mainoslehtisen kannessa näkyviä (ruudullisia) tyynynpäällisiä, huonolla menestyksellä tosin. Mustavalkoiset olisin varmaankin halunnut vaikka kummasti tuo turkoosi / vaaleansininenkin sävy aina näin keväisin puhutteleekin. Turkoosi tuntuu jotenkin niin ihanan raikkaalta – vaikka minulle väri tuokin mielleyhtymän pikemminkin aurinkoisesta pakkaspäivästä. Toki myös turkoosina kimaltelevasta merivedestä Kreikan saaristossa…

Innostuinkin keräämään Elloksen ja Kodin Ykkösen valikoimista muutaman värimaailmaan sopivan jutun – mattoja, tyynyjä ja oi mikä ihana nojatuoli! Meille en turkoosia / sinistä tosin osaa hankkia (paitsi tyttöjen huoneisiin) sillä en ole varma sopiiko väri hirsiseinien kanssa… Aikoinaan tätä taloa ostettaessa ei tullut edes mieleen kuinka nuo hirsiseinät tosiaankin voivat olla rajoittava tekijä myös sisustuksen suhteen. Silloin reilut 12 vuotta sitten en tosin edes tainnut olla juurikaan kiinnostunut sisustuksesta… enkä osannut etsiäkään taloa missä pinnat olisivat olleet valkoisia tai harmaita :) Valkoisen päälle olisi niin turkasen paljon helpompaa kerrostaa eri tekstuureja ja värejä…

spring colors4

1. Visalia-matto, Ellos 2. Aitta-matto, Kodin1 3. Rizzo-nojatuoli, Ellos 4. Aitta-matto, Kodin1 5. Rachel-matto, Ellos 6. ja 7. Anno Ketju-koristetyyny, Kodin1

spring colors

 

Yksi surffailukohteeni onkin viime päivinä ollut Etuovi.com – vaikka emme minnekään olekaan muuttamassa. Kai se on tämä kevät ja lisääntyvä valo, joka saa haaveet uudesta kodista aina heräämään…

Mutta nyt haaveilemaan television äärelle hetkeksi. Käynee kuten edellisenäkin yönä – herään aamulla nojatuolista kissa kainalossa, tv päällä ja pyykit unohtuneena koneeseen.. ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*