tarjolla hiustenhoitoa

loreal pro fiber4

Blogini pidempiaikaiset lukijat muistavat erinäiset hiusaiheiset postaukseni… ne joissa haaveilen juuri siitä oikeasta hiussävystä tai edes hieman tuuheammista hiuksista. Sillä vaikka hiukset eivät se maailman tärkein asia olekaan, olisi silti mukavaa omistaa paksummat ja täydellisen hyvinvoivat hiukset… Näin ohuthiuksisena olen vuosien saatossa oppinut inhoamaan sanontaa siitä kuinka hiukset ovat naisen kruunu. Toisaalta olen tottunut elämään ilman tuota kruunua, ohuttakin ohuempien hiusteni kanssa – toivoen, että saisin niihin joskus edes sen oikean värimaailman eli tutun listan shampanjaa, hopeaa, hunajaa, toffeeta, hiekkaa, platinaa, kirkkaanvaaleaa…

Näemmä blogiani luetaan myös kampaamoissa sillä sain ennen joulua ihanan yhteydenoton Anskulta, joka omistaa kollegansa kanssa hiumuotoilu Inochi -nimisen kampaamon Helsingin keskustassa. Ansku halusi tarjota minulle hemmotteluhetken ja taikoa minulle sellaiset hiukset, joista haaveilen. Niinpä hyppäsimme ystäväni kanssa ennen joulua Onnibussin kyytiin ja suuntasimme päiväksi Helsinkiin. Ystäväni tehdessä jouluostoksia minä istahdin pariksi tunniksi Anskun käsittelyyn. Sain hiuksiini niin uutta väriä (ihan huippukivat raidat!) kuin L´orealin Pro Fiber -hoidon, mikä siis vastaa jossain määrin pinnalla olevia Olaplex- ja Nioplex-hoitoja sisältäen sekä kampaamossa tehtävän hoidon että kotihoitotuotteet. Pro Fiber on hiuksen rikkisiltoja vahvistava, korjaava, kiiltoa tuova ja elinvoimaa palauttava hoitosarja. Kampaamossa tehtävä hoito kestää noin tunnin verran mutta sen vaikutus kestää hiuksissa useita pesuja. Kotihoitotuotteilla (shampoo, hoitoaine, hiusnaamio, hiuksiin jätettävä hoitoaine sekä tehohoitoampullit) hoidon vaikutus aktivoituu yhä uudelleen ja uudelleen.

Lähdin kampaamosta paitsi tyytyväisenä hiusteni uusiin värisävyihin ja tehtyyn hoitokäsittelyyn, myös pää pyörällä kaikista mukaan saamistani hoitotuotteista* sekä varsinaisesta infopläjäyksestä mitä tulee hiuksiini ja niiden hoitoon :) Olen nyt käyttänyt Pro Fiber -sarjaa tuosta kampaamokäynnistä lähtien ja koen hiusteni voivan suht hyvin. Poislukien pakkasten aiheuttaman järkyttävän sähköisyyden :D Mitään järkeviä kuvia ei hiuksistani siis ole saanut viime aikoina otettua – enkä kyllä osaa niitä itse kuvauskelpoisiksi ikinä laittaakaan. Oikein harmittaa ettei kampaamokäynnin yhteydessä tullut otettua ennen ja jälkeen -kuvia mutta kiitos juuri kyseiseksi päiväksi osuneen kaatosateen ja kotiin unohtuneen kameran (sekä sateenvarjon), päivä ei ollut oikein otollinen kuvaukseen…

loreal pro fiber3

loreal pro fiber

loreal pro fiber2

Ja nyt siihen huippukivaan osuuteen sillä ihana Ansku lupasi samanlaisen hoidon kotihoitotuotteineen myös kolmelle blogini lukijalle! Eli ne teistä, jotka olette kiinnostuneita kyseisestä hoidosta sekä pääsette poikkeamaan hemmottelussa Hesan keskustassa Unioninkadulla, jättäkäähän puumerkkinne tämän postauksen kommenttilaatikkoon! Osallistumisaikaa ensi perjantai-iltaan 29.1. klo 23:59 asti. Pro Fiber -tuotesarjasta löytyy hoitotuotteet erilaisille hiuksille, niiden vahingoittumisasteen / halutun hoitotason mukaan.

Onnea arvontaan tasapuolisesti teille jokaiselle!

ps. Pakko vielä mainita tuo Kérastasen V.I.P.-sarjan puuterisuihke. Ihan huipputuote! Ansku käytti hiuksiini lakan sijasta kyseistä tuotetta ja vesisateesta huolimatta hiukseni pysyivät kuosissaan yllättävän hyvin. Tuotetta voi suihkuttaa joko hiusten tyveen ja pöyhiä hiukset haluamallaan tavalla tai kuten hiuslakkaa. Vielä kun osaisinkin käyttää vain tätä ja luopua liiallisesta hiuslakan käytöstä, siinä mulla haastetta…

*tuotteet ja hiustenhoitokäsittely saatu blogin kautta, lämpimät kiitokset Ansku ja Inochi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*