kevättä makuuhuoneessa

makkarissa
Muistatteko tämän tammikuisen postaukseni missä ihastelin kaunista H&M:n kuvaa pellavalakanoilla pedatusta sängystä. Siitähän se ajatus sitten lähti… :) Hain ikäänkuin kokeeksi yhden vaaleanharmaan pellavaisen liinavaatesetin sekä tuon mielestäni aivan ihanan trikoolangasta kudotun torkkupeiton.

Ja onhan nuo nyt aikas ihanat! Sopivat yhteenkin juuri niin hyvin kuin kuvittelinkin. Jos minulta olisi vuosi sitten kysytty yhdistäisinkö sen enempää sisustuksessa kuin vaatetuksessakaan beigen sävyjä vaaleanharmaaseen, vastaus olisi luultavasti ollut kielteinen. Nyt tuo väriyhdistelmä on minun silmiini niin harmonisen kaunis… Meidän Otto-herrakin näyttää passaavan näihin sävyihin vallan mainiosti :)

makkarissa2

makkarissa4

makkarissa otto

makkarissa3
Kaipa mun on siis raaskittava jossain vaiheessa hankkia myös toinen vaaleanharmaa pussilakanasetti jotta sängystä voisi ottaa kokonaisvaltaisempiakin kuvia… ;) Toinen juttu minkä aion toteuttaa heti ehtiessäni on noiden meidän ikkunakarmien maalaus! Valkoiseksi luonnollisesti. Ovat tuollaiset kuultovalkoiset ja sellaisina tavallaan ihan kivat mutta… jotenkin ne vaan tökkii ja ainakin kuvittelen valkoisen värin kirkastavan ja raikastavan koko yleisilmettä?! Ainakin voisin testata asiaa makuuhuoneessa – sekä tyttärien huoneissa.

Nyt kuitenkin testaamaan miten tämänkertainen siemennäkkäri onnistui. Kyllä, olen leiponut pellillisen näkkäriä miltei jokatoinen ilta :D Näemmä (pellavaisten liinavaatteiden lisäksi myös) gluteenittomaan näkkileipäänkin voi jäädä koukkuun, jopa kaksi saman perheen jäsentä. Onneksi näin iltaisin saan rouskuttaa tuota ihan yksinäni ;)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*