kevättä makuuhuoneessa

makkarissa
Muistatteko tämän tammikuisen postaukseni missä ihastelin kaunista H&M:n kuvaa pellavalakanoilla pedatusta sängystä. Siitähän se ajatus sitten lähti… :) Hain ikäänkuin kokeeksi yhden vaaleanharmaan pellavaisen liinavaatesetin sekä tuon mielestäni aivan ihanan trikoolangasta kudotun torkkupeiton.

Ja onhan nuo nyt aikas ihanat! Sopivat yhteenkin juuri niin hyvin kuin kuvittelinkin. Jos minulta olisi vuosi sitten kysytty yhdistäisinkö sen enempää sisustuksessa kuin vaatetuksessakaan beigen sävyjä vaaleanharmaaseen, vastaus olisi luultavasti ollut kielteinen. Nyt tuo väriyhdistelmä on minun silmiini niin harmonisen kaunis… Meidän Otto-herrakin näyttää passaavan näihin sävyihin vallan mainiosti :)

makkarissa2

makkarissa4

makkarissa otto

makkarissa3
Kaipa mun on siis raaskittava jossain vaiheessa hankkia myös toinen vaaleanharmaa pussilakanasetti jotta sängystä voisi ottaa kokonaisvaltaisempiakin kuvia… ;) Toinen juttu minkä aion toteuttaa heti ehtiessäni on noiden meidän ikkunakarmien maalaus! Valkoiseksi luonnollisesti. Ovat tuollaiset kuultovalkoiset ja sellaisina tavallaan ihan kivat mutta… jotenkin ne vaan tökkii ja ainakin kuvittelen valkoisen värin kirkastavan ja raikastavan koko yleisilmettä?! Ainakin voisin testata asiaa makuuhuoneessa – sekä tyttärien huoneissa.

Nyt kuitenkin testaamaan miten tämänkertainen siemennäkkäri onnistui. Kyllä, olen leiponut pellillisen näkkäriä miltei jokatoinen ilta :D Näemmä (pellavaisten liinavaatteiden lisäksi myös) gluteenittomaan näkkileipäänkin voi jäädä koukkuun, jopa kaksi saman perheen jäsentä. Onneksi näin iltaisin saan rouskuttaa tuota ihan yksinäni ;)

 

 • idahhh

  Oj oj niin hyvältä näyttää! :) itsekkin oli vuoden vaihteessa pakko hankkia nuo vaalean harmaat H&M:n pellavalakanat kun niitä tuli taas myyntiin. Olin myös hankkimassa tuon torkkupeiton, mutta en sitten raaskinutkaan sitä sitten ostaa :/ mutta näitä kuvia katsellessa on kyllä pakko melkein kotiuttaa se! :D

  • marja

   Joo ehkä minunkin on pakko ostaa myös se toinen pussilakana vaaleanharmaana niin saa koko sängyn pedattua samalla tavalla ;) Torkkupeitto on kyllä myös niin kiva, jotenkin ihanan yksinkertainen!

 • Sara

  Hih, täytyy tunnustaa, että tuo Otto vei kyllä nyt kaiken huomion lakanoista ja muusta petauksesta. Mikäs kissaherran rotu on? Ehkä colourpoint?

  • marja

   Anteeksi viive vastauksessa, olen näemmä unohtanut vastailla tämän postauksen kommentteihin kokonaan :( Otto on siis rodultaan Pyhä Birma. Tuollainen ihana ja varsin lempeä 16-vuotias sinisilmäinen vanha herra <3 Jolla valitettavasti on munuaisvaivoja eli tuskin on enää kovinkaan pitkäikäinen lääkityksestä huolimatta..

 • Anne

  Hyvältä näyttää. :)
  Täällä odotellaan kovalla innolla kuvia tyttärien huoneista kun jokin aika sitten kirjoitit kuvaavasi niitä :)

  • marja

   .. ja nythän ne kuvat toisen tyttären huoneesta jo ovatkin eetterissä :) Pikkasen viiveellä vastailen kommentteihin näemmä :( Kuvia toisen tyttären huoneesta löytyy lastenhuone-tunnisteen alta. Tosin kyseinen huone odottelee niinikään uutta lattiaa ja uusia tapetteja… ehkä tulevana kesänä?!

 • Kati / Villa Valko

  Ihanalta näyttää Marja! Mä olen kans ihastunut totaalisesti pellavalakanoihin ja torkkupeittoja ei taida koskaan olla liikaa :) Mun blogissa olisi sinulle tosi kiva haaste, toivottavasti otat sen vastaa. :)

  • marja

   Näemmä torkkupeittoja ei tosiaankaan voi ikinä olla liikaa… ;) eikä pellavalakanoita myöskään. Paitsi jos mieheltä kysytään… ;D

   Apua, haaste! Käyn kurkkaamassa. Olen ihan tolkuttoman huono muistamaan haasteet, anteeksi! :(

 • Vilja @ muotoseikka

  Todella kauniit materiaalit ja sävyt. Nyt alkoi itselläkin tehdä mieli :)

  • marja

   Eikös vaan, samaa mieltä :) Jotenkin tuo harmaan ja beigen liitto toimii hyvin…

 • Kookoo

  Pellavalakanat on ihania. Mulla on tuo vaaleanharmaa H&M:n tuplalakana. Se on tosin tällä hetkellä sohvan päällisenä ja sopii itse asiassa siihenkin tarkoitukseen oikein mainiosti. Kovasti tekisi mieli mennä ostamaan toinen tuplalakana, mutta en ole raaskinut vielä. Enkä osaa päättää ostanko uuden vaaleanharmaan vai valkoisen.

  • marja

   Oi kuinka hyvältä kuulostaakaan tuo vaaleanharmaa pellava sohvan päällisenä… Mulla on ollut ajatuksena ostaa tuplaleveä pussilakana päiväpeitoksi…

 • HuopaPalloMatto

  Tosi kauniit sävyt ja ihanat kuvat! Ja Otto on ihan sävy sävyyn. :) Onko makuhuoneessa mattoa?

  • marja

   Juu meidän Otto sointuu sisustukseen ;) Makkarissa ei ole mattoa sillä huone on niin pieni, ettei matolle ole tilaa…

 • maisa

  Mistä tuo ihana torkkupeitto on peräisin?? :)

  • marja

   Torkkupeitto on niinikään H&M Homen mallistoa. Käsittääkseni tätä kevättä.

 • Tikru

  Kauniit lakanat! Mun on ehkä pakko käydä ostamassa myös nuo

  • marja

   No jokos kävit ostoksilla? Multa puuttuu edelleen tuo toinen pussilakana vaaleanharmaana… must have :)

 • Anu

  Absolutely gorgeous, I’m in love with the colors and textures of those photos! I included one photo also to my Friday moodboard on my blog, linked back here of course, hope it’s okay :)
  May I ask where is this chunky knit throw from?

  Have a great weekend!

  • marja

   Hi there :) The knit throw is made from tricot and it´s from H&M Home – as well as all the bed linens. I am also totally in love with the colors (light grey and beige) and textures, especially when they are used together.

   And thanks, I am pleased to get included to your Friday moodboard :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee