oma 3D-kahvipurkki a´la hirsitalon mies

paulig 3d4

But first, coffee.

Kuinka monta kuppia on paljon? Itse taisin tänään juoda kuusi kupillista kahvia, ajatuksella Insert coffee to begin. Niin aamuvirkku kuin yleensä olenkin, olen tällä viikolla herännyt ja elänyt aikalailla kahvin voimalla. Toisaalta, kahvin juominen on minulle myös tapa – työpaikalla kahvin hakeminen on samalla osa sosiaalista kanssakäymistä. Ja kuinka mukavaa onkaan istua hyvän ystävän kanssa kahvilassa parantamassa maailmaa. Keitän kahvit usein vielä töistä kotiuduttuani – siksi meillä kahvipurkki onkin aina esillä, käden ulottuvilla. Sellainen ikivanha metallin värinen, monta vuotta mukana seurannut.

Life begins after coffee.

paulig 3d3

Coffee is always a good idea.

Kun Paulig haastoi minut suunnittelemaan ikiomaa kahvirasiaa, en tiennyt yhtään mitä odottaa tai millä moisen suunnittelisin. Itseasiassa ensin kieltäydyin koko hommasta maailmankaikkeuden huonoimman mielikuvitukseni vuoksi – suostuen kuitenkin lopulta mukaan sillä minulle vakuutettiin, että ilman mielikuvitustakin saisin suunniteltua oman rasiani :) Sitäpaitsi kahvin suurkuluttajana itse suunniteltu kahvirasia omalla keittiönpöydällä ei kuulostanut yhtään hullummalta idealta!

With enough coffee, nothing is impossible.

No, kuten tiedätte, ajatukseni ovat viime päivinä olleet ihan toisaalla joten mieheni lupautui suunnittelemaan meille kahvipurkin. En meinannut uskoa korviani kun tuo ehdotti, että hän voisi moisen tehdä – 3D taisi olla jokin taikasana, tai se että homman pystyi toteuttamaan tietokoneella eikä tarvittu kynää ja paperia ;) Mieheni työn tuloksen löydätte täältä, latasi sen tosin nimissäni. Hokaatteko mikä kuva rasiassa on?

paulig 3d
It´s coffee o´clock.

Jokainen voi suunnitella oman Presidentti-kahvirasiansa Pauligin kampanjasivulta löytyvällä suunnittelutyökalulla ja halutessaan ostaa sen omaan keittiöönsä 3D-tulosteena. Suunnittelutyökalun avulla pystyt valitsemaan rasian pinnan muodon, sekä lisäämään siihen halutessasi erilaisia kohokuvioita. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Ellet innostu itse suunnittelemaan omaa kahvipurkkiasi voit myös käydä äänestämässä Paulig Presidentin Galleria-sivulla mielestäsi hienointa luomusta aina 12.10. asti.

Raati valitsee eniten facebook-tykkäyksiä saaneista kahvirasioista 25 parasta, jotka voittavat itselleen maksuttomat 3D-tulosteet (arvo noin 300 €). Te lukijat voitte (paitsi itse suunnitella myös) äänestää meidän divaanibloggaajien Suvin, Mairen, Charin, Adalminan ja minun (mieheni) suunnittelemia rasioita 30.9. asti. Meistä eniten ääniä kerännyt voittaa yhden 3D-kahvirasian lunastuskoodin arvottavaksi lukijoilleen – mutta siitä siis lisää kenties myöhemmin :)

paulig 3d5

Millainen olisi sinun Paulig Presidentti -kahvirasiasi?

paulig 3d2

Take time to smell the coffee.

Kahvintuoksuisin torstaiterveisin, enää yksi aamuherätys tällä viikolla!
ps. miehellä oli rasiassa aluksi muutama kukkanenkin. Ja mä kun olen luullut että on saman yksinkertainen on kaunista -linjan edustaja kuten vaimonsakin… ;) Äsken innostuin väkertämään vielä omankin purkkini, joka ensin noudatti hyvinkin yksinkertaista teemaa, koristeenaan ainoastaan kohokuvioteksti ”but first, coffee” mutta sitten totesin, että pitäähän minun kahvipurkissani nyt raitoja sentään olla :) Ja sitten keksin lisätä purkin kylkeen vielä muutaman laatikon vierekkäin – ikäänkuin telineeksi kahvimitalle/lusikalle. Tuolla mennään.

yhteistyössä

PauligLogo_Black pieni

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*