otoksia sieltä täältä (asuntomessuilta)

Hih, arvatkaapa missä vietin ensimmäisen (varsin sateisen) lomapäiväni… töissä :D Tarkoitukseni oli vain piipahtaa mutta jämähdin työpöytäni ääreen moneksi tunniksi… No, loppuloman ajan lupasin pysyä poissa ;)

Huomenna en siis ajatellut suunnata töihin vaan takaisin asuntomessuille, tällä kertaa tuon aviosiippani kera. Kunhan huomenna vain olisi sateeton päivä! Siksi katselinkin tänään messukuvani läpi – vielä pitäisi tuo Deko-lehtikin kertaalleen selata… jotta tällä kertaa muistaisin käydä jokaisessa kohteessa missä haluan… :) Viime kerralla kun multa jäi muutama mielenkiintoinen kohde väliin.

Ohessa kuvia sieltä täältä, sikinsokin. Nämä ensimmäiset kuvat ovat kohteesta 22 RUISLAINE. Kyseisessä kohteessa ihastuin tuohon hauskaan kaminaan, tai takkahan tuo on. Samoin Ikean sisustus oli ihan kivan pirteä, ennenkaikkea kuvissa näkyvään sohvaan tykästyin – saattaisi sopia meidän tv-nurkkaukseen…

Seuraavassa kohteessa 20 ESTELLE minua viehätti (yllättäen ;) ) tuo mustavalkoinen keittiö matta- ja kiiltäväpintaisine ovineen. Musta välitilakin oli mielestäni upea. Pidin oikeastaan tuosta talosta ihan kokonaisuudessaan, muutaman huoneen värivalintoja lukuunottamatta. Kosteat tilat ja pukeutusmishuone oli kaikessa vaaleudessaan ihanan raikas (kuvat alempana).

Hieman erilaista saunatunnelmaa tarjoili kohde 27 AEROC-KIVITALO LOUHI. Hulppea funkkishenkinen talo, hulppeat 270 neliötä… joista osa tosin on suunniteltu toimistotilaksi. En voi sille mitään, että pidän tuosta laastimaisesta (?) pinnasta… ihana.

Sitten ihan erilaisiin tunnelmiin kohteeseen 15 MUURAMETALOT VUORELAAN. Tähän taloon ihastuinkin jo etukäteen siltä osin mitä taloa on lehdissä esitelty – Glorian Kodissa (?) taisi olla pidempikin artikkeli. Kuvien perusteella olin saanut käsityksen hieman suuremmasta talosta, mutta kohde olikin kuvittelemaani pienempi (130 m2), tosin varsin suloinen Hannas-sisustuksineen. Erityisesti sekä alakerran olohuoneen että yläkerran oleskelutilan sisustus oli mieleeni – kummasti tuo vaaleanpunapinkki raikastaa ilmettä. Ja nuo ihanat mustavalkeat mukit… niistä olen jo pitkään haaveillut…

Sitten kohteeseen 21 VILLA HARMONY. ”Yksilöllinen kaupunkiympäristöön soveltuva moderni hirsitalo” oli mielestäni juurikin sellainen. Seesteinen, rauhallinen ja kas pidin tämänkin kohteen keittiöstä oikein kovasti. Miehelle tämä kohde pitää muistaa huomenna esitellä – valkoisten hirsiseinien vuoksi ;)

Vaikka huoh, ei sille vaan mitään voi, että kivitalot vetävät minua puoleensa huomattavasti puutaloja enemmän tällä hetkellä… (nimim. elämää vaaleanpunaisessa hirsitalossa ;D ). Kohde 26 LAMMI-KIVITALO VILLA ILO olikin täysi vastakohta meidän hirsitalolle… upea valkea kokonaisuus – joka tosin jätti minut jostain syystä hieman kylmäksi. Oli ehkä hieman liiankin upea minun makuuni.

Tosin, kyllä minulle kelpaisi myös tuo Villa Ilon ihana keittiö sekä raikkaan mustavalkoiset kosteat tilat… oikein huvittaa kun suurin osa näistä valokuvistani on räpsitty joko keittiöistä tai kylpytiloista :) Josko huomenna keskittyisin olohuoneisiin (nojatuoleineen) sekä lastenhuoneisiin?! Tosin ainakin yksi keittiö (kohde 28 TALO KORKO) minun on vielä nähtävä… :D

Mutta sitä ennen kameran akku lataukseen, muistikortin tyhjennys, asuntomessuoppaan selailu vielä kertaalleen ja lasillinen punaviiniä :)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*