kukkakimppuja & akupunktiota

Mihinkäs se viikonloppu mennä vilahti? Ja maanantaikin samalla vauhdilla – tosin siitä en valita yhtään ;) Kuvittelin kirjoittaneeni blogia viikonlopun aikana mutta näemmä en sitä ollutkaan tehnyt. Lauantaista sunnuntaihin talo oli täynnä ihania teinityttöjä toisen tyttären luokkakaverien tullessa yökylään ja eilen pääsin pitkästä aikaa hierojalle – niin ihanaa! Olinpa taas jumissa.. vasta akupunktioneulat saivat pahimmat jumikohdat hieman rentoutumaan jotta niihin pääsi edes käsiksi. Onko teillä muilla kokemusta akupunktiosta? Minulle laitetaan usein neuloja (pääasiassa selkään ja niskaan) hieronnan yhteydessä ja vitsit miten ne toimivatkin hyvin!

Lauantaina käväisin pitkästä aikaa yhdessä lempikukkakaupoistani (Helmivillakko Tullintorilla – toinen suosikkini löytyy Lamminpäästä, Lamminpään kukka) ja kiikutin kotiin kuvien kimpun. Jo oli aikakin sillä edellinen kimppu oli kuivunut maljakkoon aikapäiviä sitten… Huomaatteko muuten kuinka vähällä saakaan aikaan kauniin kimpun! Hieman eukalyptusta, kaksi (okei, isoa) leinikkiä ja sitten tuota jotain kukkaa, jonka nimeä en tiedä. That´s it.

Välillä mietin, ettei ole mitään järkeä tuhlata omaisuuksia leikkokukkiin mutta voi miten paljon ne mieltäni piristävätkään! Ja toisaalta, tämäkin lienee myös valintakysymys – tuhlaan itse mieluummin kukkiin kuin viinipulloon, baari-iltaan tai vaikkapa rakennekynsiin. Toki, nekin rahat voisi sijoittaa myös esim. matkailuun… Mutta kukat piristävät joka päivä. Elämä on valintoja. Ja kesällä kukkakimpun saa onneksi tehtyä luonnonkukista juoksulenkin varrelta :)

Nyt sitten vain jännätään kauanko kimppu säilyy kauniina sillä mies ei taaskaan muistanut siirtää maljakkoa kauemmas sytyttäessään eilen tulen takkaan… Ei ole ensimmäinen, eikä taatusti viimeinen kerta :) Tosin, en valita takkatulesta – sen verran viileää ainakin meillä näillä pakkasilla on. Mutta en kyllä valita myöskään pakkasista – nyt on kyllä hiihtolomakelit just eikä melkein kohdillaan! Aurinkoa, lunta ja pakkasta – juuri sellaisina muistan oman lapsuuteni hiihtolomat. Toivottavasti kelit jatkuvat samanlaisina tulevat pari viikkoakin.

 


Ps. Ainiin! Vihdoinkin pääsen muokkaamaan (pitkästä aikaa) itse blogini palstaleveyttä, fonttikokoja, rivivälejä yms. pientä hienosäätöä! Olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa jo pitkään (nimim. tiedän mitä teen tulevat yöt :D ). Älkää siis ihmetelkö jos fontit ja värit vaihtuvat blogissa nyt päivittäin :D Saa myös antaa vinkkejä hyvistä fonteista ym. ulkonäkötoiveita blogiin liittyen! Postaustoiveet ovat toki myös aina tervetulleita :)