TRE-designmyymälän perustaja Tanja Sipilä: ”Nukun rakastamieni vaatteiden ympäröimänä”

Tanja Sipilä on TRE-designmyymälän perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on Aalto-yliopistosta valmistunut taiteen maisteri ja muotoilija.

Lempipaikkani kotona on sänky. Asuessani pienessä yksiössä tein sängyllä jopa töitä, niin, että paperit olivat levällään. Tavasta on vaikea luopua, kun siihen on tottunut. Nykyisessä kodissani sänkyä ympäröivät vaatekaapit. Nukun rakastamieni vaatteiden ympäröimänä.

Kengät ja hatut ovat esillä avohyllyssä ja ovat osa sisustusta.

En luopuisi liian isosta vaatevarastostani. Olen karsinut jopa puolet vaatteistani, mutta moniin vaatteisiin liittyy merkityksiä ja muistoja. Pidän siitä, että vaatekaapissani on valinnan varaa, mutta uusia vaatteita ostan vain harkiten.

Tuon matkoiltani muistoksi rumia mukeja.

Sisustuspaheeni on, että minussa on pientä hamsterin vikaa. Se taitaa olla ammattitauti, sillä työpäiväni ovat tavarantäyteisiä.

Rakkain maisemani on meri tai syksyinen metsä. Ranskanbulldoggi Norman kanssa on rentouttavaa päästä pois kaupungin vilinästä.

Vietän joulua yleensä vanhempieni luona oman perheen kesken. Tämän joulun vietän Koreassa töiden takia.

Joululahjatoiveeni ovat vuodesta toiseen samat. Uusi kirja, pehmeä pyjama tai suklaarasia ilahduttavat varmasti. Arvomme perheen kesken, kuka ostaa kenellekin joululahjan. Tapa helpottaa jouluun valmistautumista.

Rakkain esineeni on ystäväni Kati Kivelän verhoilema kihlajaislahjatuoli, jossa istutaan vierekkäin, mutta ikään kuin vastatusten.

Lue myös:

Lumi Accessoriesin perustajan kodissa yhdistyvät upeasti antiikki ja design

Muotoilija Iina Vuorivirta: ”Salainen sisustuspaheeni ovat viherkasvit”

Muotoilija Markku Piri: ”Rakastan värejä ja astioita”

 

Teksti
Kuvat Fabian Björk

Tilaa Idealistan uutiskirje!

Saat sähköpostiisi suoraan monipuoliset treeni-, kauneus- ja hyvinvointijutut.

Toimitus suosittelee