Lämpimästi lenkillä

*Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa*

Tykkään juoksemisesta. Ulkoilmassa liikkuminen virkistää mieltä, kirkastaa ajatuksia ja herättää kehon. Pidän myös sen helppoudesta. Juoksupolulle lähtö ei tarvitse erityisempää suunnittelua. Heti kun on hetki aikaa voi vaihtaa treenikamat päälle ja pinkaista ovesta ulos. Sää ei ole este, jos varusteet ovat kunnossa. Kun olet pukeutunut lenkille oikealla tavalla, voit nauttia olennaisesta.

Suomen syksy on kylmä ja kolea, mutta onneksi meillä on merinovilla. Tämä kevyt ja kosteutta johtava materiaali pitää ihon kuivana ja näin myös lämpimänä. Se on myös hyvin pehmeän tuntuista eikä kutita iholla. Syksyn kylmetessä olen pukenut Pierre Robertin merinovillahousut ja -aluspaidan tavallisten juoksulegginsten ja kevyen college-paidan alle. Näin juoksumukavuus on optimoitu. Huurteisessa syysaamussa on nautinnollista juosta kun on lämmin ja kevyt olla.

aluspaita PIERRE ROBERT sport
alushousut PIERRE ROBERT sport
takki PEAK PERFORMANCE
juoksutrikoot PEAK PERFPRMACE
sukat PIERRE ROBERT merino wool sport
shoes NIKE

Pierre Robertin merinovillavaatteet ovat olleet niin mukavat, että olen pitänyt niitä paljon kotivaatteinakin. Ne sopivat erinomaisesti myös kaupunkikäyttöön vaatekerran alla säiden kylmetessä. Todella miellyttävä ja monipuolinen materiaali, joka antaa muille vaatteille kaivattua lisälämpöä ja mukavuutta läpi kylmemmänkin talven.

Merkin merinovillavaatteita on saatavilla myös miehille. Loistava lahjaidea aktiiviselle isälle nyt saapuvana isänpäivänä. Pierre Robert Sport Wool tuotteita voi ostaa hypermarketeista kautta maan sekä merkin omasta verkkokaupasta.

Loppuun minulla on ilo julistaa arvonta! Tutustu tuotteisiin pierrerobert.fi -kotisivulla ja kommentoi lempituotteesi Pierre Robert Sport Wool -valikoimasta ja voit voittaa sen! Aikaa osallistua arvontaan on 12.11. sunnuntai-iltaan asti. Sen jälkeen arvon onnellisen voittajan. Lisätietoa arvonnasta voit lukea täältä. Onnea arvontaan ja liikunnaniloa kaikille!

Kuvat Kira Kosonen