Blogimirkun 8 syyssuosikkia

Vuosi sitten julkaisin pilke silmäkulmassa tehdyn postauksen hetken blogityylistä. Se nostatti teissä niin paljon hymyjä, että päätin syksyn kynnyksellä toteuttaa sen uudestaan. Kuumimpien trendien jyllätessä sitä tulee helposti nähtyä samoja asioita monessa eri blogissa. Taas blogeja ja Instagram-feediä läpi käytyäni on myönnettävä, että kyllähän ne isoimmat trendit on helppo sieltä poimia. Välillä ne saavat jopa surkuhupaisia mittasuhteita. Upeat ja osaavat blogikolleegani ovat onnistuneesti poimineet tyyleihinsä sopivat hittituotteet – onhan hetken muoti aika klassista. Joten tässä ne kahdeksan must have (tai vältettävää!) -tuotetta, jos haluaa (tai ei halua :D) näyttää tänä syksynä muotibloggaajalta.

1.Leipuripojan hattu
Hetken kuumin hattu on lipallinen ”baker’s boy hat”. Minä käytin näitä joskus kymmenen vuotta sitten. Taitaa blogistakin löytyä asukuvia tällainen hattu päällä vain muutaman vuoden takaa. Nyt pariin vuoteen en ole hattua päähäni laittanut, mutta ehkä vielä innostun. Kuvan hattu on Monkin.

2.Hapsukorvikset
Korvakorumuoti on nyt näyttävää. Trendikkäimmät statement-korvakorut ovat nyt joko hapsulliset tai pallolliset pom-pomit. Tässä kohtaa kapula kolahtaa myös omaan nilkkaan. Olen viime aikoina hamstrannut itselleni juurikin suuria pom-pom-korvakoruja. Korut ovat H&M:n.

3.Harmaa ruudullinen bleiseri
Klassisen tyylin suosijaa hemmotellaan nyt laajalla valikoimalla. Oman harmaan bleiserin löysin Zarasta, kuten kaikki muutkin bloggaavat ystäväni! :D Kollaasin bleiseri on Zalandon valikoimasta.

4.Kauluspaita tvistillä
Trendikkäin paita on nyt klassinen kauluspaita, jossa on oma moderni tvistinsä. Hihoista löytyy rusettia ja olkapäistä röyhelöä. Viimeisin hitti näyttää olleen tuo H&M kauluspaita, johon on valmiiksi yhdistetty bralette-osio. Toinen klassikko joka yltää nyt kauluspaidan rinnalle on vanha kunnon valkoinen t-paita, mutta osuvalla tekstillä. Coca-cola printti on ollut muodinjanoisten suosikki.

5.Kiiltävä tekonahkahame
Trendikkäin alaosa nyt on kiiltonahkaa olevat housut ja hameet. Musta on ollut suosituin värivalinta. Kuvan hame on Hennes & Mauritzin.

6.Gucci Marmont -laukku
Hetken suosituin rakkauslaukku bloggaajien olilla on ollut Guccin Marmont -laukku. Erityisesti samettisena ja näyttävä värinä.

7.Guccin GG-vyö
On vaikeaa löytää päivää ettei Guccin GG-vyö hyppisi silmiisi Instagram-feediä selatessa. Mustan ja kullan suurena ystävänä pidän kyseisestä vyöstä kovin, mutta en ole ostanut sitä siinä pelossa, että kyllästyisin siihen yhtä nopeasti kuin bloggaaja nappaa lounaskuvansa.

8.Sukkanilkkurit
Hetken trendikkäimmät kengät ovat ehdottomasti sukkabuutsit. Varmasti mukavat jalassa ja itsekin olen pohtinut (kuvassa näkyviä) Stuart Weitzmannin vastaavia – mutta ihan vielä minua ei ole trendille myyty.

Oma saldoni tästä listasta on 3/8. Kaapista löytyy harmaa bleiseri, kauluspaitoja modernilla tvistillä ja trendikorvakorut. Tosin hapsukorvikset ovat minun kohdallanin näyttävät pompulat. Saa nähdä pääsenkö kohta 4/8 kun vielä emmin ostaakko tuota Guccin loppukulutettua GG-vyötä. Kuinka kattavasti sinun kaapistasi löytyy jo hetken trendit? Kuka pääsee korkeimpaan ja kuka pienimpään saldoon? :D