Jotex Sister Style Challenge

*Kaupallisessa yhteistyössä Jotexin kanssa*

Minä ja siskoni Kira olemme melko erilaisia. Emme vain luonteeltamme ja oikuiltamme, vaan myös tyylillisesti. Pikkusiskoni suosii rokkia boheemilla tvistillä ja itse vannon klassikoiden nimeen. Tyylisuuntamme yltää sisustukseen asti, minkä takia oli mielenkiintoista lähteä mukaan Jotexin meille asettamaan tyylihaasteeseen! Saimme tehtäväksemme sisustaa makuuhuoneemme uudestaan heidän tuotteillaan. Tämä oli kerrassaan ihana haaste, sillä kaiken arjen ja elämän keskellä kodinsisustus on jäänyt pahasti alakynteen ja päivitystä tarvittaisiin melkein kaikissa huoneissa. Nyt sain hyvän syyn antaa makuuhuoneellemme kaivattua uutta ilmettä.

Yllä olevassa kuvassa näkyy makuuhuoneemme ennen tyylihaastetta. Lisää kuvia voit käydä katsomassa tästä vanhasta postauksesta. Tämän haasteen myötä sain viimein aikaseksi vaihtaa sängynpäädyn uuteen, sillä vanhassa alkoi jo vuodet näkyä. Tarkoitus olisi vanha pääty vielä puhdistaa ja verhoilla uudestaan. Sain myös vihdoin vaihdettua ”rakkauden seinän” lastenhuoneesta meidän makuuhuoneeseemme, minne kollaasi sopiikin nyt paljon paremmin.

Makuuhuone nyt

(Kaikki kuvassa näkyvät tuotteet Jotexin valikoimasta, paitsi kuvissa näkyvä tuoli, kuvakehykset, lamput ja beigenväriset verhot)

Sängyssä on kokonaan uudet petivaatteet helmalakanaa ja sisätyynyjä myöten. Erityisen paljon pidän perkaalia olevasta Jasmine-pussilakanasetistä. Valitsin tämän J-premium sarjaan kuuluvan setin sen klassisuuden ja materiaalin ansiosta. Perkaali muodostuu erittäin tiiviisti kudotuista, hyvin ohuista puuvillalangoista. Sen sileys, viileys ja pehmeys tuovat mieleen puhtaat ja aina raikkaat hotellitasoiset lakanat. Laadukkaan langan asiosta perkaaliset vuodevaatteet ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia (lapsiperheessä valtava plussa). Pientä struktuuria ja kuviota petaukseen toin kuvoidulla Camille-tyynynpäällisellä ja samettisella Sammie-koristetyynyllä.

Näyttävän Skene-sängynpäädyn lisäksi olen erityisen ihastunut samettisiin Skene-raheihin, joista tein yöpöydät lisäämällä isot Tolne-tarjottimet niiden päälle. Olen kultaihmisiä enemmän kuin hopean. Käytän lähestulkoon aina kultaisia koruja pukeutumisessa. Nyt viimeisten vuosien aikana olen huomannut, että kullanhohto on alkanut kiinnostaa minua sisustuksessakin. Minusta näistä napillisista raheista sai kerrassaan ihastuttavat yöpöydät tarjottimien ansiosta! Tarpeen tullen rahit voi ottaa tilapäisesti tuoleiksikin.

Raikastin huoneen raameja lisäämällä vanhojen raakasilkkiverhojen vierelle valkoiset Hilda-puuvillaverhot. Nämä kaksi eri materiaalia toimivat yllättävän upeasti keskenään. Eri materiaalit keskenään yhdistettynä tuovat lisämielenkiintoa. Rapsakka pellava näyttää ihanan kevyeltä painavemman raakasilkin rinnalla.

Jotexilta löytyy myös laaja valikoima kauniita koriste-esineitä. Omiksi suosikeikseni nousi lasinen Hofors-kukkamaljakko kuplapinnalla, messinginhohtoinen Lagan-ruukku missä säilytän nyt makkarin television kaukosäädintä sekä tuo krominen ananas-säilytysrasia. Se olikin ainut sama tuote, joka meidän molempien siskosten stailauksiin päätyi. Siskolla tosin mustana. Käyhän katsomassa siskon makuuhuoneen uusi stailaus tästä!

KILPAILU

Lopuksi minulla on ilo esitellä kilpailu, missä teillä on mahdollisuus voittaa 200e, 100e tai 75 euron arvoinen lahjakortti Jotex.fi:n verkkokauppaan! Kilpailu tapahtuu Instagramissa. Voit ottaa osaa kisaan ottamalla kuvan kotisi suosikki yksityiskohdasta ja lisäämällä sen Instagram-tilillesi #jotexstylechallenge merkinnällä ja seuraamalla @jotex.fi instagram-tiliä. Aikaa osallistua on viikko. Kilpailu sulkeutuu sunnuntaina 16.4. kello 21:00 ja voittajille ilmoitetaan sitä seuraavalla viikolla. Onnea kilpailuun!