Uusi hiustenhoitosarja – L’Oréal Paris Botanicals

*Kaupallisessa yhteistyössä L’Orealin kanssa*

Minulla on ilo esitellä teille uusi hiustenhoitosarja nimeltä L’Oréal Paris Botanicals. Kyseessä on ylellinen kasvipohjainen sarja, josta löytyy kattava hiustenhoitorutiini neljälle eli hiustyypille. Jokaiseen tuotesarjaan on huolellisesti valittu laadukas, hoitava ja kyseiselle hiustyypille parhaiten sopiva kasviperäinen ainesosa. Niiden hurmaava tuoksu tekee oman ihanuutensa suihkuhetkeen. Suurena lisänä tämä kaikki on tehty kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Botanicals-sarjan puhtaat tuotteet eivät sisällä lainkaan silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Pakkauksien muoviosat ovat kierrätettäviä ja shampoopullot on tehty 100% kierrätysmuovista. Postauksen lopusta löydät vielä seitsemän helppoa vinkkiä siihen miten kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän hiustenpesun yhteydessä. Kaliforniassa asutun vuoden jälkeen näistä tuli itselle osa arkea, sillä siellä esim. veden säästäminen ei ollut mahdollisuus vaan pakon sanelema.

Sarjasta löytyy neljä eri alasarjaa: Geranium Radiance Remedy värjätyille hiuksille, Camelina Smooth Ritual hallitsemittomille hiuksille, Coriander Strenght Cure hennoille hiuksille ja Safflower Rich Infusion kuiville hiuksille.

Geranium Radiance Remedy

Värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitorutiini on valmisettu Geranium-lehdistä saadusta öljystä, jonka koostumus suojaa värjättyjä hiuksia ja auttaa palauttamaan niiden kiillon. Sarjan tähtituotteena ainutlaatuinen kiiltosuihke, joka antaa huomattavan kiillon ja raikkaan kukkaistuoksun. Itse en ole elämäni aikana juurikaan hiuksia värjännyt – viimeksi varmaan kymmenen vuotta sitten – minkä takia usein tuntuu siltä että hiukset juuri tarvitsisivatkin jotain lisäkiiltoa. Tästä syystä olen itse päätynyt käyttämään tuota kiiltosuihketta. Pidän kovasti sen raikkaasta kukkaistuoksusta. Se on juuri sopivan hento minulle, jota on vuosien ja raskauksien saatteessa alkanut vahvemmat tuoksut kuormittamaan.

Camelina Smooth Ritual

Hallitsemattomille hiuksille takoitettu sarja pehmentää ja silottaa sitkeästikin karheita hiuksia koostumuksella joka sisältää camelina-, soija- ja kookosöljyjä. Sarjan tähtituotteena hiuksiin jätettävä, pörröisyyttä estävä hoitovoide, jota käytetään ennen hiusten föönausta. Toisien sanoen tässä tuote upeille tukkajumalatarille.

Coriander Strength Cure

Hennoille hiuksille suunnitellut tuotteet elvyttävät hentoja ja vaurioituneita hiuksia. En ole vuosien saatossa käsitellyt hiuksiani kovinkaan paljoa, mutta ne ovat kokeneet kovia kolmen raskauden ja niitä seuranneiden pitkien imetysjaksojen aikana. Hormonaaliset muutokset ovat tehneet selvän eron hiuksiini. Ne kaipaavat uutta puhtia sekä kosteutta. Coriander Strength Cure tuotteet sisältävät korianteriuutetta, mikä vahvistaa hiusta ja sillä on ihana maanläheinen tuoksu. Sarjan tähtituote on hiusseerumi, joka suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta.

Safflower Rich Infusion

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Saflori-öljyä sisältävät tuotteet, jotka sopivat parhaiten omille kuiville kutreilleni. Koostumus hellii ja ravitsee kuivia hiussuortuvia. Viime vuosien hormonaaliset muutokset ovat tehneet eron hiuksiini, mutta kosteutta se on aina janonnut lisää. Täten tulen käyttämään tätä sarjaa yhdessä Coriander Strength Curen kanssa. Niiden avulla toivottavasti hiukseni voivat saada vanhaa voimaansa ja pehmeyttään takaisin. Safflower Rich Infusion tähtituotteena on hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka sisältää myös soija- ja kookosöljyä ja joka pehmentää sekä siloittaa kuvia latvoja. Pitkien hiuksieni ongelma on aina ollut kaksihaaraiset latvat, joten tästä tuotteesta saan apua siihen saakka, että ennätän taas käydä kampaajalla.

Kaliforniassa asuessa veden merkitys ja sen kautta luonnon säästäminen oli hyvin merkittävässä asemassa. Siellä ollessamme osavaltio rypi historiansa vaikeimman kuivuuden kanssa, minkä takia vedenkäyttöä säänneltiin tarkoin taloutta kohden. Kuukaudessa sai käyttää perhekoosta riippuen tietyn määrän vettä, jonka ylittyessä sai mahdollisesti jopa sakkoja. Taloudet vaihtoivat nurmikot tekonurmikoihin ja kaikesta mahdollisesta nipistettiin. Tämän myötä oma vedenkäyttö muuttui pysyvästi. Tässä seitsemän vinkkiä ympäristöystävällisempään hiustenpesuun:

  1. Hyppää suihkuun ensi pisarasta lähtien äläkä odota että vesi ensiksi lämpenee. Viileä vesi virkistää ihanasti ja laittaa verenkierron liikkeelle
  2. Sulje hana shampoon ja hoitoaineen levityksen ajaksi.
  3. Älä suosi liian kuumaa suihkua, sillä siitä kärsivät sekä iho että luonto.
  4. Levitä shampoota vain hiuspohjaan. Shampoo on kehitelty puhdistamaan nimenomaan hiuspohjaa ja huuhtelun aikana myös latvat puhdistuvat.
  5. Euron kolikon kokoinen määrä shampoota riittää useimmille
  6. Levitä hoitoainetta vain latvoihin ja huuhtele viileällä vedellä
  7. Vie tyhjät pullot muovinkeräykseen. Irrota korkki ja laita se keräysastiaan erikseen, sillä ne on tehty eri muovista kuin muu pakkaus.

Näillä vinkeillä emme pidä paitsi hiuksistamme hyvää huolta, mutta myös luonnosta. Hellivää hiustenhoitoa kasvien voimalla. Sarja on saatavilla Sokos ja Stockmann -tavarataloissa.

Mutta nyt teillä kaikilla on mahdollisuus voittaa nämä kaikki itsellenne kokeiluun. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen minkä sarjoista olettaisit olevan toimivin juuri sinun hiuksillesi. Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 3.9. saakka, minkä jälkeen arvon 3 onnekasta voittajaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arpa onnea kaikille! :)