Laventelin hurmassa

*Yhteistyössä L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care kanssa*

Viime vuoden puolella esittelin teille L’Oréal Parisin uuden hiustenhoitosarjan nimeltä Botanicals Fresh Care ja miten sen monia ihania tuotteita käyttää. Kyseessä on tosiaan ylellinen kasvipohjainen sarja, josta löytyy kattava hiustenhoitorutiini kaikille eri hiustyypille. Sarja on luotu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Botanicals-sarjan  tuotteet eivät sisällä lainkaan silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Pakkauksien muoviosat ovat kierrätettäviä ja shampoopullot on tehty 100% kierrätysmuovista. Jokaiseen tuotesarjaan on huolellisesti valittu laadukas, hoitava ja jokaiselle hiustyypille parhaiten sopiva kasviperäinen ainesosa. Nyt tämä tuotesarja sai täydennyksen valikoimaansa: Saatavilla on nykyään myös hennoille hiuksille tarkoitettu, täysin vegaaninen ja hurmaava laventelia sisältävä L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Lavender Soothing Therapy -sarja.

knit LEXINGTON / laina
jeans LEVI’S 501

Lavender Soothing Therapy -shampoo on tarkoitettu hennoille, hauraille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Shampoo sisältää ekologista laventeliöljyä sekä soija- ja kookosöljyä. Itse olen tykästynyt sarjan hurmaavaan laventelin tuoksuun, jonka erottaa selvästi ja se kestää. Yhdistän laventelin muutenkin vahvasti rentoutumiseen, minkä takia se tuo ihanan lisän hiustenpesuun. Omat hiukseni ovat vuosien saatossa haurastuneet (kaksihaaraisia) ja erityisesti hiuspohjani herkistynyt (kuiva ja hilseilee). Siksi tämä sarja on ollut toimiva minulla. Tuotteen koostumus selvästi kosteuttaa hiuksia ja olen pitänyt erityisen parjon sarjan hiusnaamiosta. Harvemmin jaksan / ehdin hiusnaamioita käyttää, mutta pitäisi ehdottomasti useammin lisätä vaivaiset 3min hiustenpesuun lisää. Eron nimittäin huomasin. Hiukset olivat pehmeämmät ja kiiltävämmät, kun käytin hiusnaamiotakin totutun shampoo + hoitoaine pesun jälkeen.

Botanicals Fresh Care tuotteita voi ostaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta, mutta tähän postauksen loppuun minulla on taas ilo arpoa neljä lukijaa, ketkä voittavat kaikki Lavender –sarjan tuotteet itselleen. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen käytätkö hiusnaamioita ja oletko huomannut sen tekevän eroa lopputulokseen? Aikaa kommentoida on ensi viikon torstaihin, 8.3.2018 saakka. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti. Arpaonnea ja trendiväri laventelin täyteistä kevättä kaikille!

Ps. Vastoin oletuksiani tuo laventelinlilahan sopii väreihini hyvin? Aivan ihana kun sen yhdistää raikkaan vaaleansiniseen farkkuun!