5 x hetken suosikkikorvakoruni

Hetken korvakorumuoti on näyttävä. Isot pompomit ja runsaat tupsut pitävät huolen siitä, että katse kiinnittyy hartioiden seudulle. Klassisena pukeutujana pidän tästä trendistä kovasti. Statement-korvakorut kun tuovat tavalliseen arkiasuun helposti lisäpotkua ja kaivattua vaihtelua. Tässä viisi korulaatikkoni suosikkia, joita tällä hetkellä eniten käytän.

1.ALDO Pom Pom
Nämä korvakorut ostin New Yorkin-matkalta. Merkin kivijalkaliikettä ei Suomesta löydy, mutta Zalandolla on valikoimissa hyvä määrä heidän tuotteitaan. *Samat korvakorut saat ostettua eri värissä Zalandon nettikaupasta hintaan 14,95e. Valikoimissa on kasa muitakin aivan ihania pom pom -korvakoruja, kuten nämä *valkoiset ja *mustat. Kuvan korvakorut on nähty päälläni mm. tässä asussa.

2.Timanttikorvakorut
Vaikka puhutaankin nyt näyttävästä korvakorutrendistä niin en voi sivuuttaa tätä paria suosikkikorvakoruista puhuessani. Pääsääntöisesti korvistani löytyy nämä hyvin simppelit timanttiset nappikorvakorut, jotka sain mieheltäni lahjaksi esikoista odottaessamme. Ylivoimaiset suosikkini vuodesta toiseen.

3.Thomas Sabo
Rakastan kullanhohtoa ja tämä pari istuu tyyliini loistavasti. Sopivan näyttävät olematta liian prameat. Näille löytyy varmasti käyttöä vielä vuosiksi eteenpäin. Korvakorut on nähty päälläni mm. tässä asussa.

4.H&M helmirykelmä
Vaikka näillä korvakoruilla on kokoa, on ne silti ihanan yksinkertaiset. Helmet ovat hetken trendi ja mustavalkoinen värimaailma tekee niistä upean ajattomat. Nämä kaunottaret sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korvakorut on nähty päälläni mm. tässä asussa.

5.J.Crew kultavalkoinen marjaterttu
Nämäkin ostin New Yorkin -matkalta jenkkiläiseltä J.Crew merkiltä. Suomessa ei tätäkään merkkiä kivijalkaliikkeistä löydä, mutta *Zalandolla on jonkin verran myös heidän tuotteitaan valikoimissa. Valkoinen tekee kultaisista yksityiskohdista ihanan raikkaat. Korvakorut on nähty päälläni mm. tässä asussa.

Siinä hetken suosikit, mutta nyt jäin pohtimaan noita yllä linkkaamiani Aldon mustia tai valkoisia arkisempia pompulakorviksia… Ihana trendi, jolla saa helposti arkiasuun mielenkiintoa.