Vaate, josta saan eniten kyselyitä

Ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia. Olen saanut eilen aivan valtavan määrän onnitteluita. Osa niin kauniita ja ajateltuja, että olen onnistunut tirauttamaan kyyneleitäkin. Täytin eilen 34 vuotta, mutta mitään ikäkriisiä ei edelleenkään ole havaittavissa. Olen pelkästään äärimmäisen kiitollinen, että olen saanut taas yhden vuoden lisää kaikkea tätä. Sydämellinen ja rakastava aviomies, maailman mainioimmat ja rakkaimmat lapset, aina vieressä olevat ja kaikessa minua tukeva perheeni, äärimmäisen läheiset ja rakkaat ystävät joiden kanssa jakaa ilot ja surut, parhaat työkaverit joiden kanssa työn teko on hauskaa sekä niin myötätuntoiset ja sydämelliset lukijat jotka tekevät blogin pitämisestä antoisaa… Sydän pakatui eilen monesti kaikkia ihania viestejä lukiessa. Kuinka monet niin kauniisti minua muistivat. Kiitos ihan valtavan paljon. <3

knit H&M
suede pants SAND / saatu
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
coat ZARA
bag LV

Vaatekappale, joka on viime kuukausina tuottanut ylivoimaisesti eniten kyselyitä näkyy näissä kuvissa. Nimittäin tuo päälläni näkyvä muhkea beige neule. Joka kerta kun sen pistän päälle, joku minulta siitä kysyy. Esimerkiksi kun Metin kanssa käytiin kuvaamassa muutama asu Eirassa, säikähdimme kun joku huuteli jostain ylhäältä ”Hei anteeksi! Anteeksi! Täällä!”. Kesti hetken löytää ikkuna mistä ääni tuli. Pelästyin, että olemmeko jotenkin huomaamattamme kuvanneet paikassa missä ei saisi kuvata. Mutta kysymys olikin ihan häkelyttävän ihana: ”Hei sinulla on aivan ihana neule päällä – mistä se on?”. Jotenkin tilanne oli niin koominen ja samalla äärimmäisen mieltä lämmittävä. Ihanaa kun täysin tuntemattomat uskaltavat ottaa kontaktia ja kysellä mielenkiinnon herättäneen vaatteen perään. Hänkin yllättyi, kun kuuli sen olevan Hennesistä. Se on yllättänyt melkein kaikki kyselijät. Kyseessä on siis H&M premium-malliston neule, joka on 34% mohairia, 34% villaa, 27% polyamidia ja 5% elastaania. Ostin sen vuosi sitten ja olen käyttänyt hurjasti. Se on näkynyt mm. tässä sekä tässä aiemmassa postauksessa. Materiaali ei ole päällä se silkkisin, mutta rakastan sen muhkautta ja kauniita käsiresoreita. Kauniin ulkomuotonsa lisäksi se on hyvin lämmin. Mahtava syysneule.

Kuvat Metti Forssell

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *