Ruska-asu

Hiljattain kerroin, että löysin viimein sen punaisen Chanelin kultaisilla yksityiskohdilla mistä olin vuosia haaveillut. Olen erityisen viehättänyt siitä punaisen sävystä missä sen löysin. Sanoisin sitä hienostuneen ruosteenpunaiseksi. Hillitty mutta säväyttävä väri, joka sopii erityisen hyvin näihin ruska-ajan trendisävyihin.

knit SECOND FEMALE / lainssa Dots
top MANGO
skirt ANINE BING
bag CHANEL
flats ESPRIT

Ja herranjestas muuten eilen tuuli oli kova täällä Helsingin rannoilla. Täällä tavaroita lenteli pitkin katuja ja piti olla ihan eri lailla varuillaan kaupungilla liikkuessa. Läheisen työmaan aidat kaatuilivat ja muutama lähellä naapuruston liikennemerkkikin oli vääntynyt kumoon. Heti kun pääsi vähän pois rannasta helpotti, mutta rantakaduilla tuli kyllä sellaisia tuulen puuskia etten muista vähään aikaan kokeneeni. Mutta tänään jo paistaakin aurinko ihanasti. Myrskyn jälkeen on poutasää.

Kuvat Alexa Dagmar

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *