Kissan askelin

Tämän viikon keskityn yhteen vaatekappaleeseen, nimittäin tuohon hiljattain ostamaani silkkihameeseen josta olen viime aikoina paasannut. Kyseiset hameet ovat syksyn nouseva trendi ja kulkevat myös nimellä slip skirt. Malli saattaa alushamemaisuutensa takia pelottaa, vaikka hehkuva sävy ja silkin kaunis liikkuvuus viehättävätkin. Vaikka kyseessä on trendi, on tämä vaatekappale ajaton ja toimii erinomaisesti muuten klassisen vaatekaapin osana. Tämän viikon ajan yritän tarjota sen käyttöön mahdollisimman paljon ideoita ja inspiraatiota. Oma tyylini on hyvin klassinen, mutta pyrin pitämään sen silti ajankohtaisen tyylikkäänä poimimalla inspiraatiota hetken trendeistä. Trendeistä minua viehättää kuitenkin aina eniten ne suuntaukset, jotka ovat pohjimmiltaan ajattomia.

Syksyn toinen suuri trendi on leoprintti. Sekin on räväkkyydestään huolimatta klassikko, joka kiertää muodissa tasaiseen tahtiin. Mikäli kissakuvio on sinulle liikaa vaatteissa, kokeile sitä asusteissa. Leopardikuviollinen laukku, kengät tai huivi on kivan sähäkkä piristäjä muuten mustanpuhuvan asun kanssa. Minun rakkauteni leopardikuviota kohtaan on saanut aikanaan kipinänsä juurikin asusteista.

top J.CREW
silk skirt ANINE BING
shoes FLATTERED
bag YSL
bike ALEXA´S :D

Vähän järkytyin toissapäivänä kun kävin ystäväni Alexan kanssa kuvaamassa. Eiran pikkukadut olivat jo täynnä ruskeita puita ja putoavia lehtiä. Eikai se syksy ihan vielä saavu? Nautitaan nyt ainakin elokuu vielä kesästä, vaikka syksyn muotiin jo vähän kurkataankin!

Kuvat Alexa Dagmar

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *