Finland keeping up with the Kardashians

*Kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa*

Meillä kaikilla on niitä pieniä paheita. Mitä tekee yksin, piilossa muiden silmiltä, hivenen häpeissään, mutta samalla äärimmäisen tyytyväisenä. Olen maininnut teille tästä aiemminkin, mutta minun pieni paheeni on reality-sarja Keeping up with the Kardashians. Yksi päivieni lempihetkiä on se, kun saan illalla lapset nukkumaan ja pääsen käpertymään mieheni kainaloon katsomaan sarjaa, mitä sillä hetkellä nyt seuraammekaan. All time -lemppareitamme ovat olleet mm. 24, Game of Thrones, Modern Family ja Suits. Mutta sitten on niitä iltoja, kun mieheni on työmatkalla tai hänellä on jokunen työasia hoidettavanaan ennen yhteistä sarjankatseluhetkeämme. Silloin minä katson minun sarjojani. Näitä sarjoja ovat aikoinaan olleet mm. Gossip Girl ja Desperate Housewives, mutta yksi pitkäaikaisin lempparini on kuitenkin Keeping up with the Kardashians.

Kyllä – Kardashianit. Reality tv:n oikea kruunujalokivi, mitä ihmiset tuntuvat joko rakastavan palavasti tai vihaavan verisesti. Ja minä kuulun siihen ensimmäiseen ryhmään, joka katsoo jaksoja hyvin tyytyväisenä ja pitää tästä ihanan hullunkurisesta perheestä. Miksi? Koska kaiken sen materiaalin ja Hollywood kimalteen keskellä kaikki kuitenkin pyörii heidän perheensä ympärillä. Tämä valtava perhe on ihailtavan tiivis. He viettävät paljon aikaa yhdessä ja tukevat toinen toisiaan läpi kaiken. Perhe seisoo omansa rinnalla niin vaikeissa avioeroriidoissa, kuin myös uusimman oman miljoonia takovan kosmetiikkasarjan lanseeraustilaisuuksissa. Ilot, surut, naurut ja itkut – kaikki jaetaan. Sarja on häipelemättömän avoin, mikä tekee siitä sekä viihdyttävän, mutta myös paikoin yllättävän samaistuttavan.

Vaikka varmasti osa onkin tehty viihdyttävän shown näkökulmasta, tunnistan silti paljon asioita, jotka ovat tavallista arkea kolmen sisaruksen perheessä. Itselläni on kaksi nuorempaa siskoa ja voi herttinen mitä tappeluita sitä on tullut käytyä. Lattialla on painittu ja revitty hiuksista hullunkiilto silmissä, kun toinen on ihan varmasti käyttänyt luvatta sun Snoopy-stringejä, vaikka toinen hiuksista roikkuen vakuuttaa silmät kirkkaina, että hänet on lavastettu. Näin ainakin meillä. Mutta näistä hulluista tappeluista huolimatta se sisko on kuitenkin se paras kaveri, joka on ensimmäisenä auttamassa, mikäli apua kipeästi tarvitset. Maailman rakkain kaikista niistä kadotetuista hiuksista huolimatta. Kourtneyn, Kimin ja Khloen draaman keskellä on niin paljon tuttua ja hauskaa siskosten välistä harmitonta kiusottelua, mikä saa hymyn huulilleni. Siskot ovat äärimmäinen voimavara ja lahja. Sisarrakkauden lisäksi tykkään myös seurata siskosten tyyliä – erityisesti vanhimman Kourtneyn. Hänen asuvalinnoistaan saa usein ideoita ja inspiraatiota.

En ole tämän addiktioni kanssa yksin, sillä Kardashianit ovat maailman seuratuin perhe. Tekin olette harmitelleet, että Suomesta käsin sarjaa on ollut vaikea seurata. Katsomosta on ollut mahdollista katsoa joitakin sarjan kausia, mutta nyt myös C Moren (cmore.fi) tarjonta täydentyi Kardashianin klaanilla. C More -palvelu sisältää kuukausimaksulla niin kotimaisia draamasarjoja, lasten elokuvia ja -sarjoja, liveurheilua, MTV:n tv-ohjelmia sekä nyt viimeisimpänä – suosituimpia amerikkalaisia realityohjelmia lähes jenkkitahdissa. C More julkaisee Kardashianien lisäksi mm. Real Housewives of NYC/Beverly Hills/ OC sekä esimerkiksi Kirstin Cavallarin Very Cavallari -sarjat vain muutamia tunteja jenkkien tv-esityksestä, eli huomattavasti nopeammin kuin kyseisiä sarjoja on aiemmin voinut Suomessa seurata. Nyt on siis tositv-sarjojen ystäville herkkua luvassa. Palvelusta löytyy tosiaan myös paljon sisältöä urheilunystäville. Muille jalkapallon ystäville halusin vinkata, että C Morella starttaa tänä syksynä myös Mestarien Liiga -studiolähetykset, joissa mieheni on yksi vakioasiantuntijoista.
C Moressa sinulla on valittavana kaksi eri tuotetta – C More ja C More Total.

  • C More (9,95 €/kk) sisältää runsaan kattauksen kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, lastenohjelmia sekä parhaat kotimaiset ja pohjoismaiset herkut.
  • C More Total (24,95 €/kk) puolestaan tarjoaa kaiken samassa paketissa. Sarjojen ja elokuvien lisäksi pakettiin kuuluu myös laaja kattaus urheilua.

Tänään, 6. elokuuta, C Morella starttaa Kardashianien 15. tuotantokausi, josta uusin jakso tulee aina maanantaisin! Tällä uusimmalla tuotantokaudella nähdään mm. Khloen lapsen syntymä ja sydäntä särkevä pettämisdraama sen ympärillä sekä Kimin elämää kolmen lapsen kanssa. Eikä tälläkään kaudella vältytä siskosten välisiltä räiskyviltä riidoilta…

Postauksen lopuksi saan ilokseni arpoa teidän kesken 10 seurantakoodia, mikä oikeuttaa teidät käyttämään palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan. Joten kommentoihan alle mitä sinä katsoisit C Moren-palvelusta ja olet mukana arvonnassa. Aikaa osallistua kilpailuun on sunnuntaihin 12.8. saakka, jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kuvat Kira Kosonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *