Suomalaista kesämuotia

Viime perjantaina näittekin Instagram-tarinastani, että otin osaa Lilla Robertissa järjestettyyn Kesä on muodissa -muotinäytökseen. Näytöksessä esiteltiin vaatteita ja asusteita suomalaisten muotimerkkien mallistoista. Mukana olivat mm. Viaminnet, Balmuir, Samuji, Vestiarium, Lovia sekä hálo, jonka mallina minulla oli kunnia toimia.

Näytöksen takana härääsi ystäväni Vesa. Iltapäivä sujuikin ihanasti kavereiden ja tuttujen kanssa. Vaikka olen viettänyt paljon aikaa hálon vaatekappaleiden parissa vasta nyt rakastuin palavasti heidän Neva-sarjaansa. Kyseinen sarja on saanut inspiraationsa suomalaisen kesän valoisista öistä ja vienosti tuulessa heiluvasta suovillasta. Neva-sarjan valkoinen haalari, kimono sekä sarjan maksimekko ovat kuin suorastaan tehty juhannuksen viettoon! Sain iloisen varaslähdön juhannukseen kun sain päähäni vielä tuon kauniin suovillasta tehdyn seppeleen. Nyt haaveilen voivani viettää kesää tuossa sarjan maksimekossa. Kiitos hálo, Lilla Roberts, Vesa ja kaikki mukana olleet kivasta kesätapahtumasta!

Kuvat Eeva Suutari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *