New in: Pochette Metis

Osa teistä muistanee postaukseni helmikuulta, missä kerroin ihastuksestani Louis Vuittonin Pochette Metis laukkuun? Laukku osoittautuikin poikkeuksellisen vaikeaksi saada. Monet teistä olivat metsästäneet kyseistä laukkua pidemmän aikaa ja osasittekin kertoa, että laukku on myyty Euroopasta loppuun eikä uudesta erästä ollut tarkkaa tietoa. Kävin Suomen liikkeessä kysymässä laukun perään tuolloin ja silloin jono/kiinnostus laukkuja kohtaan oli niin iso, etteivät he ottaneet enää nimiä kiinnostuneiden listalle. Vestiairesta laukkua kyllä löytyi myynnistä, mutta tuplahinnalla uuden hinnasta. Ihan niin paljon en laukkua himoitse, että siitä sellaisia ekstroja maksaisin. Hiljattain sain puhelun hyvältä ystävältäni. Hän oli kuullut, että Helsinkiin oli tulossa laukkuerä missä olisi yksi kappale Pochette Metis laukkua klassisessa monogrammissa. Mikäli sen vielä haluasin, tulisi minun hakea laukku todennäköisesti seuraavan viikon maanantaina tai tiistaina heti ovien auetessa. Sain kuitenkin pari päivää sen jälkeen soiton, että laukku on saapunut hieman etuajassa liikkeeseen ja jos sen haluaisin tulisi minun hakea se vielä parin tunnin sisään.

Ja minähän toimin kun mahdollisuus tuli. Tyylilleni uskollisena laukku on cross body-malli, mikä vapauttaa kädet muihin asioihin. Kooltaan laukku on myös yllättävän tilava, olematta kuitenkaan liian iso. Itse pidän tästä mielipiteitä jakavasta klassisesta monogram kuviosta. Se tuo mielenkiintoa ja syvyyttä pelkistettyihinkin asuihin. Laukku maksoi saman verran Helsingin liikkeessä kuin Pariisissakin, eli 1390e.

Tämän hankinnan myötä olen valmis luopumaan vanhasta Speedy 30 monogram-laukustani. Pidin mallista aikanaan hurjasti, mutta nyt tähän elämäntilanteeseen se ei ole ollut toimivin. Mikäli teidän keskuudestanne löytyy sille uusi halukas ostaja, laitahan minulle asiasta mailia hanna_vayrynen@hotmail.com. Koko on 30 ja näätte kuvia siitä mm tässä asupostauksessa. Laukku on 10 vuotta vanha, mutta hyväkuntoinen. Lähetän tarkat kuvat vielä laukusta kiinnostuneille. Mikäli Speedy siis kiinnostaa, laitahan mailia. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *