Lakusuu

*Kaupallisessa yhteistyössä Fazer x Bestseller*

Ulkosuomalaisena sitä ikävöi hyvän ruisleivän lisäksi eniten suomalaisia makeisia. Kun saimme vieraita Suomesta ja meiltä pyydettiin tuliaistoiveita, oli toiveiden listalla aina ruisleipä, Fazun sininen, salmiakki ja laku. Nyt taas Suomessa asuessa nautimme siitä, että näitä kaikkia saa helposti lähikaupasta. Kun haluan herkutella makealla, on oma valintani useimmiten joko suklaa tai lakritsi. Minusta lakun on oltava suussasulavan pehmeää, jotta se on herkullista. Fazerin Soft Original ja Soft Caramel lakupussit ovat suosikkejani ja nämä Lappeenrannassa valmistettavat lakritsit omaavatkin samettisen purutuntuman. En tiedä oletteko jo ehtineet kokeilla, mutta myös Fazerin suklaakuorrutteiset lakupallot aiheuttavat melkoista koukuttumista. Pehmeä lakritsi saa kuorrutteen perinteisestä Fazerin sinisestä ja niiden yhdistelmä on suklaata rakastavan lakusuun unelma.

Kun lapset menevät nukkumaan, on se minun ja mieheni yhteistä aikaa. Katsomme yhdessä sarjoja ja saatamme herkutella makeisilla. Irtokarkeissa meillä on suhteellisen erilainen maku (esim. minä rakastan kirpeitä karkkeja ja hän ei niistä välitä), mutta rakkauden suklaaseen ja lakuun jaamme. Ensimmäisestä kerrasta oppineena ostan nyt molemmille omat Fazer Chocolate & Liquorice -pussit. Ne katoavat muuten aivan liian nopeasti parempiin suihin.

blouse VERO MODA
pants VERO MODA
dress VILA

Viime kuussa julkaistiin lakusta inspiraationsa saanut mallisto #uusimusta, joka saapui Vero Moda, Jack & Jones ja Vila liikkeisiin. Malliston mustavalkoinen ilme on tyylikäs ja ajaton. Ajankohta sille on erinomainen raikkaan polka dot- sekä raitatrendin vallitessa. Kyseistä mallistoa on saatavilla niin pitkään kun tuotteita kaupoissa riittää.

Postauksen loppuun minulla on ilo julistaa arvonta. Kun kommentoit tähän postaukseen millainen laku on suosikkisi (esim täyteläku, kuorrutettu, aromikas vai perinteinen?) voit voittaa itsellesi paketin erilaisia lakuja ja #uusimusta malliston vaatteita. Jopa kolme onnekasta voittavat itselleen tämän tuotepaketin. Joten jos olet laillani lakusuu sekä klassisen mustavalkoisen tyylin ihannoija, on tämä sinun arvontasi! Jätä kommenttisi 16.5.2018. mennessä ja olet mukana kilpailussa. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

Kuvat Kira Kosonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *