Kesähelle

Siis mikä sää täällä on! Helsingissähän on huomattavasti lämpimämpää kuin Barcelonassa viime viikonloppuna. Esikoisen siitepölyallergian takia olemme joutuneet rajoittamaan ulkona olemista, mutta ne hetket mitä olemme voineet ulkona olla ovat olleet fantastisia. Kiitos vielä kaikille kattavasta avun määrästä aiempaan postaukseen! Uusi asia meidän perheelle, mutta kyllä tähän keinot vielä löydetään. Koivun siitepölyä on tänä vuonna poikkeuksellisen runsaasti ilmassa. Itse en ole ennen kärsinyt minkäänlaisesta siitepölyallergiasta, mutta tänä keväänä minäkin tunnen sen olemassa olon kutituksena kurkussa. Toivottavasti kaikilla muillakin siitepölyallergikoilla alkaisi hiljalleen helpottaa jotta näistä säistä pääsisi kaikki nauttimaan! Viime talvi tuntuu olleen ennätyspitkä, kun se kesä ei viime vuonna ainakaan etelään koskaan oikein kunnolla tullut. Sen takia nämä helteet toukokussa tuntuvatkin poikkeuksellisen hyvältä ja suomalaiset ovat sen todellakin ansainneet.

hat KN COLLECTION / saatu
dress GINA TRICOT / saatu
bag PRADA
shoes LIDL

Näin kauniina päivinä harva haluaa viettää vapaa-aikaa ruudun ääressä. Joten jos vaan pääsette varastamaan itsenne hengähdyshetken auringossa niin ottakaa siihen seuraksenne vielä podcastit! Monenlaista kuultavaa löytyy jokaiselle kuuntelijalle. Metiltä ja minulta tuli taas maanantaina tuttuun tapaan uusi jakso, missä käymme läpi lempipaikkojamme Helsingissä. Missä syödä? Lempikahvilat? Mitä niissä tilata? Mitä tehdä aurinkoisena päivänä stadissa? Voit kuunnella jakson alla olevasta linkistä.

Ihania hellepäiviä teille kaikille!

Kuvat Metti Forssell

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *