Kolme juhlaa ja kolme juhlamekkoa

*Kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa*

Kaikkien suomalaisten iloksi sää on ottanut valtavan harppauksen kohti lämpimämpiä kesäsäitä. Korkeammat lämpöasteet ovat Suomessa melkein juhlan aihe itsessään, mutta monien kesään kuuluu paljon erilaisia juhlia. On koulun päättäjäisiä, valmistujaisia, häitä ja puutarhajuhlia. Seuraavaan postaukseen keräsin kolme juhlamekkoa Bubbleroomin valikoimasta kesän erilaisiin tilaisuuksiin.

Häävieras
Ensimmäinen mekko on toimiva cocktail-mitta, joka on tyylikäs valinta esimerkiksi häävieraalle tai juhlistamaan vastavalmistunutta läheistä. Siinä on runsas helma, joka liikkuu kauniisti tanssilattialla. Mekon nimi on Valeria ja roosan värin lisäksi sitä saa myös viininpunaisena ja tummansinisenä. Hintaa mekolla on 69,95e.

Puutarhajuhla
Seuraava kukkamekko toimii paitsi rennommissa juhlissa, kuin myös arjessa. Sen keveys ja näyttävyys säväyttävät puutarhajuhlissa, mutta toimii erinomaisesti kaupungillakin arjessa nahkatakin tai neuleen parina. Tyylikäs helmavako paljastaa kauniisti päivettyneen säären. Mekon mallin nimi on Rosemary ja sitä saa myös koko mustana. Hintaa mekolla on 49,95e.

Valmistujaiset
Viimeinen mekko on valittu niitä suurimpia juhlahetkiä varten. Pitsinen Melody-mekko on upea valinta esimerkiksi omiin valmistujaisiin tai jopa morsiusneidon puvuksi. Avonainen selkä ja näyttävä pitsikirjailu huomataan varmasti. Samaa mekkoa saa myös tummansinisenä ja valkoisena. Hintaa mekolla on 51,95e.

Siinä kolme mekkovalintaani kesän kaikkiin juhliin. Käyhän katsomassa Bubbleroomin valikoima ja löydä omat suosikkisi kesän ihaniin tilaisuuksiin. Juhlien täyteistä ja aurinkoisen lämmintä kesää kaikille!

Kuvat Kira Kosonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *