Pullat uudistuneesta Ekbergistä

Kävimme laskiaistiistaina ostamassa laskiaispullat uudistuneesta Ekbergistä. Vaikka mediavirrasta on saanut lukea vanhan asiakaskunnan tyrmistyneitä kommentteja niin omakohtaisesti täytyy sanoa, että pidin legendaarisen konditorian päivittyneestä ilmeestä. Se oli valoisa ja raikkaampi, mutta edelleen tunnistin hyvin paljon vanhoja elementtejä. Edustan tietysti nuorempaa sukupolvea, mutta sukuni juurien ollessa vahvasti Helsingissä on Ekbergilläkin lämmin paikka sydämessä. Ymmärrän toki, että näinkin historialliseen kohteeseen koskeminen nostattaa tunteita. Muutos on aina enemmän tai vähemmän haastavaa. Mutta uskon myös, että aika ajoin on pakko uudistua ja sopeutua hetken haasteisiin. Elämässä kun ainoa pysyvä asia on muutos. Toivonkin, että tämän muutoksen myötä tämän perinteikkään konditorian löytää myös nuorempi asiakaskunta ja saisimme nauttia Ekbergistä vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *