Minun ja Metin uudet tuulet

Jo muutaman kuukauden ajan olemme Metin kanssa puuhanneet hiljaisuudessa jotain uutta ja mielenkiintoista. Nyt on viimein aika jakaa iloiset uutiset teidänkin kanssanne! Nimittäin huomenna starttaa yhteinen Podcastimme: Metti & Hanna.

Tämä on taas uusi tapa meille päästä vähän pintaa syvemmälle. Podcastit ovat olleet nouseva trendi jo tovin. Se on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voi tilata ja kuunnella juuri itselle sopivana ajankohtana. Meiltä tulee uusi jakso joka viikko ja julkaisemme sen aina maanantaiaamuna. Tarkoituksenamme on keskustella tyylistä, muodista ja kauneudesta, mutta sitäkin enemmän elämästä ja arjestamme yleisesti. Millaisia päivämme todella ovat pienten lasten kanssa? Mitkä ovat haasteemme vanhemmuudessa? Mitä bloggaaminen työnä pitää sisällään? Mitkä ovat periaatteemme blogiyhteistöissä?

Tarkoituksena on pitää vuoropuhelu kahden ystävyksen arkisena keskusteluna ja puhua asioista, joista saattaisimme muutenkin keskenämme jutella. Viisi jaksoa on jo nauhoitettu ja ensimmäinen julkaistaan nyt maanantaina. Ohjeet jakson kuunteluun jaan teille huomenna täällä blogissakin. Ilolla ja kiitollisuudella kuuntelemme ajatuksianne aiheesta ja siitä mitä podcastiltamme toivoisitte. Olemme toistaiseksi pyrkineet pitämään jaksot hyvin välittöminä. Niillä kaikilla on kantava teema, mutta emme ole halunneet liiaksi niitä suunnitella. Olemme pitäneet tärkeänä, että keskustelu on luontevaa ja spontaania. Toki menee hetki että tässä kehitymme, joten kiitollisena otamme teiltäkin vinkkejä ja juttutoiveita vastaan. Ensimmäisiä haasteita on päästä tietyistä puhemaneereista eroon. Sitä kun huomaamattaan viljelee hurjan määrän ihan turhia täytesanoja, mutta samalla pitäisi pitää oma puhetyyli luontevana ja soljuvana. Toki jännitystäkin on aina pienesti ilmassa kun ryhtyy uusiin haasteisiin, mutta sekin varmasti laskee jaksojen edetessä.

Joten toivottavasti liitytte seuraan heti huomenna ja kuuntelette meidän ensimmäisen Podcast -jakson!

Kuvat Niki Strbian

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *