Laventelineule

Pastellivärit piristävät jo katukuvaa. Erityisesti laventelineuleet ovat olleet näkyvämmässä roolissa. Olen niitä ihastellut, mutta en täysin vielä trendille syttynyt. Hiljattain näin kaksi asukokonaisuutta, jotka jopa vähän yllättäen viehättivät silmääni: Chiara Ferragnin kokoliila yläosa yhdistettynä valkoisiin farkkuihin sekä Aimee Songin lila pusero yhdistettynä huurteisen vaaleansiniseen takkiin ja vaaleisiin farkkuihin.

1.*Drykorn
2.*Tiger of Sweden (alessa)
3.*Just Female

Yllä muutama vinkki kauniisiin laventelineuleesiin, jotka itse yhdistäisin juurikin valkoisen ja vaaleansinisten elementtien kanssa. Ihanan raikas ja värikäs, mutta silti kivan talvinen värimaailma vallitsevan lumen ja jään keskellä. Tästähä nousee ihan vanha kunnon colour blocking aika mieleen!

Picture of Aimee Song from her blog Song of Style
Picture of Chiara Ferragni from her Instagram

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *