Talven muhkein ja ihanin trendi on pussihihaneule

Viimeisen vuoden ajan huomio on kiinnittynyt hihoihin. Kauluspaidoissa, puseroissa ja neuleissa on näkynyt kauniita kellohihoja, näyttäviä rusetteja ja muita huomionherättäviä koristeita. Nyt selvästi ollaan liikuttu kellohihoista eteenpäin ja hetken trendikkäin hiha on pussimainen. Kauppojen hyllyt suorastaan pursuvat näitä kauniin muhkeita hihoja. Itse olen tähän trendiin totaalisen ihastunut. Rakastan runsaita ja muhkeita neuleita talvella ja tällaiset hihat vielä korostavat niiden kotoisuutta.  Eilen näitte päälläni punaisen poolopaidan pussihihoilla, tässä toinen kalmelinruskeana.

hat JUICY
coat ZARA
knit H&M mohair
leather pants SAMSOE & SAMSOE
shoes LOUBOUTIN
bag YSL

Pussihihaisen neuleen ainut miinus on, että se rajoittaa päällystakin valintaa. Hihat ovat niin runsaat, että kaikki takit eivät mahdukaan nätisti päälle.

Kuvat Alexa Dagmar

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *