Se vähän parempi sisar

Syyskuisella New Yorkin-matkalla kävin testaamassa blogikollegoideni kanssa paljon hypetetyn Butcher’s Daughterin. Kuten luitte, se oli meille kaikille melkoinen pettymys. Kyseessä on ketju, jolta löytyy ravintola Los Angelesistakin. Yhtenä aamuna kävimme Venicessa poikien kanssa ihailemassa sen kuuluisaa skeittipuistoa. Siitä päädyimme Abbot Kinneylle etsimään sopivaa lounaspaikkaa. Silmiini osui tuttu nimi. Vaikka en ollut myyty idän vastaavalle, päätimme kuitenkin antaa mahdollisuuden tälle toiselle siskolle.

Iloksemme tämä toinen sisar yllätti positiivisesti. Ruoka oli maistuvampaa kuin New Yorkin-puljussa. Paikan tunnelmakin oli rennompi ja rauhallisempi. Söimme mm. avokadoleivän munalla, margherita-pizzaa sekä Pad Thai – annoksen, joka koostui riisinuudelista, mintusta, basilikasta, munakokkelista ja kurkku-porkkanasalaatista. Palvelu oli erinomaista. Monet tarjoilijat kävivät ihastelemassa ja naurattamassa poikiamme. Kokemus oli ehdottomasti parempi kuin New Yorkin, mutta siltikään en sanoisi, että tänne on päästävä uudelleen. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään erikoista. Ei siis oikein hintansa väärti (perus margherita pizza n.16e), mutta paikkana kaunis ja ruoka raikasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *