Uusi jenkkimerkkilöytö: pehmeät neuleet ja hyvinistuvat farkut

Osa muistanee postauksen lempijenkkimerkeistäni? Seuraavaksi merkki, jonka tästä edes sille lisään. Viimeisimmällä reissulla astuin ensimmäistä kertaa sisään Madewellin liikkeeseen, vaikka kaupan ohi olen useasti kävellyt. Etsin tyköistuvia ja korkeavyötäröisiä farkkuja ja kysyin niiden löytämiseen vinkkejä Kaliforniassa asuvilta ystäviltäni. Kaikki heistä suosittelivat katsomaan Madewellin valikoiman – kuulema loistava hinta-laatusuhde. He eivät olleet väärässä. Ihastuin kaupan valikoimaan välittömästi ja erityisesti farkkujen tuntuun ja istuvuuteen. Alla olevat farkut ovat ehkä mukavimmat mitkä minulla on koskaan ollut ja niistä on instagramin puolella tullutkin jo jonkin verran kyselyitä (samat farkut päälläni myös tässä kuvassa).

knit MADEWELL
jeans MADEWELL
boots RAG&BONE
bag YSL

Farkkujen lisäksi ihastuin Madewellin pehmeisiin neuleisiin. En hirveästi lomamme aikana ostoksia tehnyt, mutta tältä jenkkimerkiltä tuli ostettua uudet farkut ja muutama uusi paksumpi neule. Satuin liikkeeseen vielä sopivasti hyvien alennuksien aikaan (Black Friday lähestyi…) joten sain lahjeparini n. 80 eurolla (normaalisti n.140e), vaikka farkut ovat heillä kuulema harvemmin alennuksessa.

Kyseinen malli on high rise malli, josta saa vielä lahkeiden pituudeksi valittua regular, tall ja taller. Minulla on päälläni tall-pituus, mutta tulevaisuudessa tulen valitsemaan taller-mallin. Kyseiset farkut ovat 44% puuvillaa, 42% Tencel® lyocellia, 13% polyesteria, 1% elastaania. Tämä kangassekoite on äärimmäisen pehmeä ja joustava. Ne antavat siinä määrin periksi, että kannattaa ottaa todella piukka koko. Itse päädyin valitsemaan koon 25, mutta nyt jo huomaan että olisi pitänyt kokeilla koko 24 ja valita ne, koska 25 antaa vähän liikaa periksi. Ne olivat kokeiluhetkellä kuin sukka ja supermukavat eikä lainkaan kireät. Myyjä suositteli ottamaan vielä koon pienemmän – sellaiset jotka saisivat jo vähän kiristää, mutta minä hölmö uskoin sen menevän liian pieneksi. Ensi kerralla tiedän sitten paremmin. Tulevaisuudessa aion ehdottomasti kurkistaa heidän valikoimansa silloin kun tarvitsen uudet farkut. Keväällä etsinnässä on taas ne täydellisen vaaleat revityt farkut, joten silloin viimeistään. Ilokseni Madewell toimittaa myös Suomeen! En vielä tiedä miten verkkokauppa toimii ja millaiset tullit tulevat päälle, mutta hyvin todennäköisesti vielä jonain päivänä se farkkuoston myötä selviää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *