Sykähdyttävät sukkahousut

*Kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa*

Me suomalaiset rakastamme mustaa, mutta kokomusta voi helposti olla myös tylsää. Mikä avuksi kun pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan eikä jokaiseen tilaisuuteen halua (eikä kannata) ostaa uutta mekkoa? Monen kaapista löytyy todennäköisesti se luotettava pikkumusta. Kuuluisa Little Black Dress – LBD. Se on syystäkin luottomekko, sillä asusteita vaihtamalla siitä on moneksi – arkeen ja juhlaan. Juhlakauden alla moni leikittelee näyttävillä korvakoruilla, värikkäillä kengillä tai laukuilla, mutta yksi erinomainen tapa saada asuun ihan uutta mielenkiintoa on yhdistää siihen kuvioidut sukkahousut.

coat ZARA
knit SOFT GOAT CASHMERE
skirt ZARA
stockings NORLYN Harlequin
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN

Yllä näkyvässä asussa kävin työtapaamisessa Helsingin keskustassa. Kyseessä on siis arkiasu, mutta asteen juhlavamman asusta saa kun vaihtaa nilkkurit avokkaisiin, mustan neuleen mustaan silkkipuseroon ja nappikorvikset näyttäviin riippukorvakoruihin. Kuvioidut sukkahousut toimivat molemmissa tilanteissa.

Että pidänkin näistä Norlynin Harlequin-kuviollisista sukkahousuista. Hyvin tyylikäs kuvio olematta yhtään liikaa. Kyseiset sukkahousut ovat 50 denierin paksuiset, joten ne ovat mukavan napakat ja tuovat kivasti myös lämpöä. Kyseessä on kausimallisto, joten kannattaa pian hankkia omansa, mikäli haluaa lisätä vaatekaappinsa monipuolisuutta tyylikkäästi kuvioiduilla sukkahousuilla. Harlequin-kuvion lisäksi Norlynilla on nyt myös Diamond– sekä ZicZag– kuviot, jotka tuovat yhtälailla mukavaa vaihtelua perusmustaan asuun – niin juhlassa kuin arjessa. Ennen sukkahousukaupoille suuntaamista lue myös listaamani neljä pointtia, mitkä kannattaa pitää mielessä uusia sukkahousuja ostaessa. Nämä sukkahousut ja muut Norlynin uutuudet löydät kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Hyvin monipuolinen asuste, jonka avulla olemassa oleva vaatekaappi saa helposti uutta syvyyttä ja mielenkiintoa.

Kuvat Metti Forssell

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *